Kidega kitapseverlerin vazgeçilmezi oldu

Kidega kitapseverlerin vazgeçilmezi oldu
Güncelleme:

Kidega uzun yıllardır sektörde olan kitapseverlerin bir araya gelmesiyle 2017 yılının Kasım ayında okuyucular ile buluştu. Kısa sürede sektörün önde gelen isimlerinden olan Kidega samimi ve dinamik yaklaşımı ile dikkatleri üstünde toplamayı başardı.

Kullanıcı dostu arayüzü, yüzlerce kategorideki binlere kitap ile her kitap severe hitap ediyor. Çok satan kitaplardan yeni çıkanlara; bilimkurgu kitaplarından ders kitaplarına kadar oldukça geniş yelpazede ürünleri kolay ulaşılabilir şekilde okuyuculara sunuyor. Bunun yanında sürekli olarak yeni kampanyalar ile güncel olan sitede yayınevi, yazar ve kategori kampanyaları yer alıyor. Özel indirimleri ile dikkat çeken Günün Fırsatı bölümü ise her kitapseverin mutlaka göz atması gereken bölümlerden biri olarak öne çıkıyor. Hobi ürünleri başlığı altında okurlar için özel olarak tasarlanmış defterler, ajandalar, kupalar ve çantalar gibi onlarca tasarım yer alıyor.

Mobil uygulaması ile kullanım kolaylığı sağlayan Kidega aranan tüm kitapları kolayca ulaşılabilir kılıyor. Aynı zamanda kitapları puanlama, favoriye ekleme, yazarlara ve kitaplara yorum ekleyebilme özellikleri ile kitap severler fikirlerini diğer kullanıcılar ile paylaşma imkânı yakalıyor.

Kidega.com kaliteli içeriği ile kitaba ilgi duyan herkesin uğrak noktası haline gelmiş durumda. Yazarlar, kitaplar, edebiyat akımları, en çok okunan kitaplar, yazarlar ve kitaplar hakkında bilinmeyenler gibi dikkat çekici konularda blog yazıları ile okuyucuları tek çatı altında toplamayı başarıyor. Bununla beraber kitap kurtlarına yol gösteren Keşke Filmi Yapılsa Dediğiniz Kitaplar, Tüm Zamanların En iyi Gerilim Romanları gibi okuma listelerini de bünyesinde barındırıyor. Herkese olduğu gibi kendini test etmek isteyenlere de Kidega’da yer var. Dünya klasiklerine ne kadar hakimsin? Kelime bilgine güveniyor musun? Ünlü yazarları ne kadar iyi tanıyorsun? Cevaplarını merak edenler için eğlenceli testler ve şaşılası sonuçlar Kidega Quiz’de yer alıyor.

Yenilikçi tavrını sosyal medya alanında da gösteren Kidega Youtube kanalında bulunan eğlenceli ve öğretici içerikleri ile öne plana çıkıyor. Yazar sohbetlerinden anne babalara önerilere, kitap tanıtımlarından yayıncı sohbetlerine kadar zengin bir içerik deneyimi sunuyor. Müzik ile kitabın ayrılmaz bir ikili olduğunu düşünen Kidega’nın kendine ait bir Spotify hesabı bulunuyor. Kitaplardan Esinlenen Şarkılar, Oku&İzle&Dinle, Şiirden Şarkıya, Kitapların Şarkıları ve ünlü yazarlar için hazırlanmış Okurken dinle listeleri ile dinleyicilerden tam not alıyor.

Tüm bu yenilikçi tavrının yanında geçmişe dair bir saygı duruşunda bulunan ekip Kidega Sahaf projesiyle sektöre bir yenilik daha getiriyor. İlk baskı kitaplardan, koleksiyon ürünlerine baskısı tükenmiş ve artık hiçbir yerde bulunmayan kitaplardan imzalı kitaplara kadar her türden esere ulaşmayı Kidega Sahaf mümkün kılıyor.

Kidega’yı daha yakından tanımak ve takip etmek için aşağıdaki hesapları takip edebilirsiniz.

instagram/kidegacom
facebook/kidegacom
twitter/kidegacom
spotify/kidega
youtube/kidega