Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a ''tarifeli uçak'' yanıtı

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a ''tarifeli uçak'' yanıtı
Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Dünyayı dolaşacaksın, neyle, tarifeli uçaklarla mı?" sözlerine "korkma o kadar kötü değil" diyerek yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Neymiş, uçakları satacakmış. Dünyayı dolaşacaksın, neyle, tarifeli uçaklarla mı? Trene binersin, otobüslerle beraber seyahat edersin" sözlerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Anlaşılan bir yere tarifeli uçakla gitmeyi, metroya, trene binmeyi korkunç bir şey gibi görüyorsun. Korkma, o kadar kötü değil. Halkınla birlikte olabiliyorsun, dert dinleyebiliyorsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında "Neymiş, uçakları satacakmış. Dünyayı dolaşacaksın, neyle, tarifeli uçaklarla mı? Trene binersin, otobüslerle beraber seyahat edersin. Ondan sonra da ‘ben muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkacağım’ dersin, Atatürkçüsün ya. Anlamaz. Ama iyi bir vergi memuru olduğunu söylüyor. Oradan topladığı paralarla tarifeli uçağa binecekmiş, hayırlısı olsun. Sen bu kafayla daha çok gidersin" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın bu sözlerine, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yanıt verdi. Kılıçdaroğlu’nun mesajı şöyle:

“Erdoğan 'Kılıçdaroğlu iktidar olunca uçakları satacak mı göreceğiz' demişsin. Gel diyoruz er meydanına, kaçıyorsun. Gelirsen görürsün satacak mıyım, satmayacak mıyım! Sen kaç, biz kovala, nereye kadar Erdoğan? Hemen seçim. Bir de anlaşılan bir yere tarifeli uçakla gitmeyi, metroya, trene binmeyi korkunç bir şey gibi görüyorsun. Korkma, o kadar kötü değil. Halkınla birlikte olabiliyorsun, dert dinleyebiliyorsun. Bu aralar senin çok ihtiyacın var bunlara, benden söylemesi.”