Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi: Kurt Seyit ve Şura

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi: Kurt Seyit ve Şura

Tutku dolu bir aşk hikâyesini anlatan Kurt Seyit ve Şura’nın çekimleri devam ediyor.

İzleyiciye tutku dolu bir aşk hikâyesi ve macera sunacak olan ‘Kurt Seyit ve Şura’nın çekimlerinde zor kış şartları bile setin temposunu düşürmüyor . Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ’un attan düşüp dört kaburgasını kırmış olmasına rağmen Kartepe’de çekimlere devam ediliyor.

SETTEN İLK GÖRÜNTÜLER

Dizide iki sevgili olan Kurt Seyit ve Şura’nın Rusya’daki rahat hayatlarından savrularak İstanbul’a gelmeleri ve başlarından geçen zorluklar anlatılıyor. Farah Zeynep Abdullah, canlandıracağı Şura rolüyle, zengin ve soylu bir Rus ailesinin güzel kızını oynuyor. Güzeller güzeli Şura’nın hayatı Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Kurt Seyit’le tanıştıktan sonra değişiyor. Kırımlı bir Türk ailenin oğlu olan Kurt Seyit Eminof, başarılı bir subay olmasına rağmen Şura’yla tanıştıktan sonra Rusya’daki devrim hayatındaki tüm dengeleri altüst eder. Aşk, devrim, aile gibi kavramlar hayatını karmaşıklaştırırkenKurt Seyit Eminof, İstanbul’a doğru yola çıkarak hikâye başlar.

O dönemin dengelerini hassaslaştıran büyük olaylarının da yer verildiği dizi için uzun bir hazırlık sürecinden geçildi. Bu projeyle Kıvanç Tatlıtuğ, ilk defa bir dönem dizisinde oynayacak ve rol arkadaşı Farah Zeynep Abdullah ise iki yıl ekranlardan uzak kaldıktan sonra yeniden bu dizi le gündeme gelecek.

Star TV’de yayınlanacak olan “Kurt Seyit ve Şura” daha önce görmediğimiz türden bir ‘aşk ve macera’ öyküsünü anlatacak. Nermin Bezmen’in romanından uyarlanan ve yapımcılığını Ay Yapım’ın yaptığı dizinin senaryosu Ece Yörenç’e ait. Yönetmen koltuğundaysa Hilal Saral’ı görüyoruz.