Kız Öğrenci Okulda İntihar Etti

Kız Öğrenci Okulda İntihar Etti

Esenyurt’ta bulunan bir ortaokulda 8. sınıfta okuyan bir kız öğrenci, erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra okulun 3. katındaki sınıfının penceresinden atlayarak intihar etti.

- Esenyurt’ta bulunan bir ortaokulda 8. sınıfta okuyan bir kız öğrenci, erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra okulun 3. katındaki sınıfının penceresinden atlayarak intihar etti.

Olay, İstanbul Esenyurt’ta bulunan Örnek Ortaokulu’nda sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre 8. sınıf öğrencisi Ş.A. teneffüste okulun 3. katında bulunan sınıfta erkek arkadaşıyla telefonda konuşmaya başladı. Arkadaşıyla bir süre tartışan Ş.A. telefonu kapattıktan hemen sonra arkadaşlarına telefonunu verdi. Sınıfta bulunan cama yönelen Ş.A., buradan kendini boşluğa bıraktı. Olayı gören arkadaşları durumu hemen öğretmenlerine haber verdi. Olayı haber alan öğretmenleri ise durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Esenyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ş.A. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayı haber alan yakınları ve okul arkadaşları ise hastaneye akın etti. Uzun süre gözyaşı döken arkadaşları ve yakınları güçlükle sakinleştirildi. Ş.A.’nın cenazesi yapılan ilk incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.