Klass Mart sayısı yine dopdolu!

Klass Mart sayısı yine dopdolu!

Klass, dopdolu ve renkli içeriğiyle 1 Mart’ta bayilerdeki yerini aldı.

İş ve sosyal yaşam dünyasından ünlülerle yapılan röportajlar, davetlerden en çarpıcı fotoğraflar ve çok özel konularıyla Klass Magazin, yine ses getirecek bir sayıya imza attı.

Birbirinden çarpıcı röportaj, haber ve fotoğrafları ile dolu dolu bir içeriğe sahip Klass Mart sayısını keyifle okuyacaksınız.

Klass, 1 Mart itibariyle bayilerdeki yerini aldı. Yıllardır renkli haberler ve röportajlarla sosyal yaşam dünyasını sayfalarına taşıyan Klass, Mart sayısıyla yine dopdolu bir içeriğe sahip. Klass Mart sayısında hem iş hem de özel hayatıyla örnek olan ünlü iş kadını Zen Pırlanta’nın Yönetim Kurulu Başkanı Şükran Güzeliş keyifli bir söyleşi eşliğinde iş ve özel yaşamlarına dair bilinmeyenleri anlattı.

Bir ay boyunca gerçekleşen davetler ve açılışlardan en renkli kareler ile iş dünyasında başarılarıyla öne çıkmış isimlerle yapılan röportajlar da Klass Mart sayısında yerini aldı.

İşte Şükran Güzeliş röportajından dikkat çeken başlıklar:

“Türkiye’nin pırlanta dendiğinde akla gelen ilk markasıyız. 54 mağaza ile Türkiye’nin en büyük pırlanta perakendecisiyiz. 2016 yılında da liderliğimizi korumayı hedefliyoruz.”

“TILSIM ADLI KOLEKSİYONUMUZ KONSEPTİNDEN FİKRİNE VE ÇİZGİSİNE KADAR HER AŞAMASINA İMZA ATTIĞIM ÖZEL BİR ÇALIŞMA OLDU”

“Tüm çalışan kadınlar gibi her şeye yetmeye çalışıyorum. Çocuklarımla geçirdiğim vakitlerin, onlarla sohbetlerimizin hem beni hem de onları geliştirdiğine ve motive ettiğine inanıyorum. Annenin çocuğun üzerindeki etkisinin farkındayım, çocuklarımla sürekli sohbet halindeyim.”

“KADININ TOPLUMDA YÜKSELMESİNİ AMAÇLAYAN PROJELERDE ÖZELLİKLE YER ALMAK İSTİYORUZ”

“Yeniliklere açık olmayı çok önemsiyorum. Bunun kişiye büyük zenginlik kattığına inanıyorum. Çalışmak ve üretmek bana göre hayatın anlamı. Kısaca ifade etmek gerekirse ‘Do more, be more’ sözü benim felsefemi oluşturuyor.”

“EŞİMLE BİRBİRİMİZİ DİNLEMEYİ İYİ BİLİYORUZ”

“Eşimle birlikte çalışmak güzel bir duygu. Çünkü eşim sadece Türkiye’de değil; sektöre global açıdan baktığımızda da çok kıymetli deneyimlere sahip biri. Her ikimiz de değişimlere açık olduğumuzdan verimli bir ortam yaratabiliyoruz.”

“Biz kadınların hedeflerimize ulaşma sürecinde konulara yaklaşımlarımızın rasyonel bir çerçevede olması gerektiğini düşünüyorum. Kadınlar bu yolla önlerine çıkan engelleri aşabilecek, mutluluk ve başarı gelecektir.”

“INTERVAL KARDİYO ÇALIŞMALARIMI HİÇ AKSATMADAN HAFTADA 4 KEZ YAPARIM"

“Kıyafet alışverişi için çok zaman harcamam. Tarzıma yakıştırdığım, özgün bulduğum kıyafetleri satın alırım. Klasiklerin yanı sıra trend olan parçalara da sahip olmayı seviyorum. Bazı kıyafetlerimi de Yıldırım Mayruk ve Songül Sarpbaş hazırlıyor.”