Kocaeli'nde korkunç kaza

Kocaeli'nde korkunç kaza
Güncelleme:

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, cip ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası ise olay yerinde kavga çıktı.

Kaza gece 23.50 sıralarında Kartepe İstasyon Mahallesi Köseköy tünel üstünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sürücüleri öğrenilemeyen 41 FM 066 plakalı cip, Köseköy Tünel üstü Ankara istikametinde önünde seyir halinde olan İsmail Ş. idaresindeki 41 K 0445 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan lüks cip bariyerleri aşarak refüjde ters döndü. Kazada cipte bulunan Mehmet Emin Yazıcı olay yerinde hayatını kaybederken araçta bulunan Adem K., Mesut K ve Furkan A.K. yaralandı.

ARACIN BAŞINDAN AYRILMADILAR

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerince araç içinden kanlar içinde çıkarılan yaralılar sağlık ekiplerine teslim edildi. Tedavi olmayı reddeden ve alkollü olduğu iddia edilen yaralılar, cip içinde hayatını kaybettiği belirlenen Yazıcı'nın kurtarılması için polis ve sağık ekiplerinden yardım isteyerek aracın başından ayrılmayı reddettiler. Polisin ve vatandaşların uzun süren çabaları sonucu yaralılar ambulanslara alınarak Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAZA SONRASI KAVGA

Olay yerinde, sağlık ekipleri yaralılara müdahale ettiği sırada cipte bulunan kişilerin, kazayı öğrenerek olay yerine gelen yakınları olduğu iddia edilen bir grup arasında kavga çıktı. Yaşanan kavga sırasında bir kişi polis tarafından kelepçe takılarak ambulansa götürüldü. Kavga, kelepçeli kişiyi taşıyan ambulansın olay yerinden ayrılmasının ardından polis tarafından önlendi.

Kazada hayatını kaybeden Mehmet Emin Yazıcı'non cansız bedeni Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı.