Konya'da korkutan patlama! Yaralılar var!

Güncelleme:

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, bir apartmanda meydana gelen patlama sonucu dairenin oturma odasında bulunan 3 genç yaralandı.

Beyşehir Hamidiye Mahallesi’nden yaşanan olayda, 5 katlı bir apartmanın teras katında patlamada meydana geldiği ve yaralılar olduğu ihbarı üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri seferber oldu.

Kısa süre sonra olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, patlamada dairede bulunan ve vücutlarında yanıklar oluşan Hasan T., O.Y. ve E.D isimli üç gence müdahale etti. 

PATLAMA PİKNİK TÜPÜNDEN SIZAN GAZDAN KAYNAKLANDI

Ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan vücutlarının değişik yerlerinde yanıklar olan 3 genç, buradaki ilk müdahalenin ardından Konya Şehir Hastanesi’ne nakledildi.

Patlamanın evde bulunan piknik tüplerinden sızan gazdan dolayı olabileceği ihtimali değerlendirilirken, patlama neticesinde oturma odasındaki camların kırıldığı, parçalanan çerçeve ve kopan beton duvar parçalarının ise sokak üzerine savrulduğu görüldü.

İtfaiye ve polis olay yeri inceleme ekipleri de patlamanın yaşandığı teras katta inceleme yaptı. İncelemede, evde bulunan tüplerin boş olduğu, odada çıkmak gazlarının da bulunduğu öğrenildi. Patlamanın kesin nedeninin ise yapılacak teknik incelemenin ardından ortaya çıkacağı öğrenildi.

 

Seçiniz...