Köylü tapularına kavuştu !

Köylü tapularına kavuştu !

Ankara'nın Polatlı ilçesine bağlı Çekirdeksiz Köyü'nde 92 hak sahibine ev yeri tapu dağıtımı yapıldı.

Tapu dağıtım törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Faruk Bilici, İl Genel Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

 

Çekirdeksiz Köyü Muhtarı Erol Özer, bir süredir devam eden çalışmalar sonucu köyde 92 kişiye ev yeri tapusu verilmesini sağladıklarını belirterek yetkililere teşekkür etti. Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik ise Çekirdeksiz Köyü'nün konumu itibarıyla kalkınmanın merkezinde bir köy olduğunu söyledi. Sakarya Savaşı Anıtı'nın yer aldığı Dua Tepe, Polatlı Organize Sanayi Bölgesi'nin bu köye sınır olduğunu belirten Çelik, "Ankara-İzmir otoyolu da Çekirdeksiz köyümüze paralel olarak gidiyor. Bu bakımdan köyün önemi de artıyor" dedi.

SAKARYA SAVAŞI MİLLİ PARKI

Belediye Başkanı Yakup Çelik, Gordion'dan başlayıp, Sakarya Savaşı cephesi oluşturan Dua Tepe, Kartal Tepe ve Kara Tepe hattında Milli Park yapılacağını kaydetti. Çelik, "Sakarya Savaşı Milli Parkı Projesi, Gordion ve Dua Tepe'ye yakın olmasıyla önemli bir yere sahip bir köyümüzdür Çekirdeksiz" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ise Polatlı'da gerçekleştirilmekte olan çok güzel çalışmalara tanık olduklarını, Belediye Başkanı Yakup Çelik'in kendisini davet etmesinden ziyadesiyle memnun olduğunu dile getirdi.