Kumla Sahilleri Yaza Hazırlanıyor

Kumla Sahilleri Yaza Hazırlanıyor

Kumla'da alt ve üst yapı ile doğalgaz çalışmaları aynı anda ilerliyor. BUSKİ ekipleri bir yandann içme ve yağmur suyu gideri inşaatını yürütürken,...

Bursa'nın Gemlik ilçesinin sayfiye merkezi Kumla yaza hazırlanıyor.

Kumla'da alt ve üst yapı ile doğalgaz çalışmaları aynı anda ilerliyor. BUSKİ ekipleri bir yandann içme ve yağmur suyu gideri inşaatını yürütürken, Gemlik Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri de bozulan yolları onarıyor. 15 Haziran tarihine kadar özellikle sahil kısmında bitirilmesi hedeflenen çalışmalara 10'un üzerinde iş makinesi tahsis edildi. AKSA doğalgaz firması da sahilde hat döşeme çalışmalarını tamamlamak üzere. Firma yetkilileri nsan ayı sonunda tamamlanması planlanan hatların Büyükşehir Belediyesi'ne devredileceğini bildirdi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve BUSKİ yetkililerine teşekkür ederek, Kumla'nın sahil kesimlerinin bu yaz sıkıntı yaşamayacağını söyledi. Alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra doğalgaz inşaatının da aynı anda yapıldığını hatırlatan Yılmaz, haziran ortasına kadar bu bölgelerde çalışmaların tamamlanacağını söyledi.