Kupada değişiklik var

Kupada değişiklik var

Aydınlar, Türkiye Kupası'nda eleminasyona geçileceğinin sinyalini verdi.

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar Lig TV'ye de konuştu. Türkiye Kupası'nda eleminasyona geçileceğinin sinyalini veren Aydınlar, "Türkiye Kupası'nda sistem değişikliği düşünüyoruz" dedi ve ikili averajın şampiyonu belirlediği kurala karşı çıktı: "Aykut Kocaman'ın önerdiği, puan eşitliği durumunda şampiyonu final maçının belirleyeceği bir kural getirebiliriz." "Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu ile MHK'de görev almaları konusunda görüşmelerimiz oldu ancak bu teklifi kabul etmediler" diyen Aydınlar, "MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'na güvenim sonsuz" açıklamasında bulundu.

'HİDDİNK İLE KONUŞMADIM'
Guus Hiddink'in durumuna açıklık getiren TFF Başkanı, "Henüz kendisiyle konuşmadık ama kontratı var. Ayrılacağını sanmıyorum. Kalmak istemezse yerine Türk hoca düşünürüm. Milli Takımlar'ın sorumlusu Cüneyt Tanman olacak. EURO 2012'ye katılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

AYDINLAR'DAN ÖZGENER'E TEŞEKKÜR!
Mehmet Ali Aydınlar, TFF'nin İstinye'de bulunan merkez binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde eski başkan Mahmut Özgener'e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. 1990'lı yılların başından beri Aydınlar ile tanışıklığı olduğunu belirten Özgener, "Aydınlar ve ekibinin Türk futbolundaki çıtayı yükselteceklerine inanıyorum. Futbola hizmet büyük bir fedakarlıktır. Onlar da bu fedakarlıktan kaçınmayacak" dedi.

Sabah