Kürek Heyecanı Sona Erdi

Kürek Heyecanı Sona Erdi

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen ve Büyükşehir Belediyesi’nin de katkı verdiği kürek müsabakaları 17 - 18 Mart tarihlerinde Seyhan Baraj Gölü’nde yapıldı.

- Türkiye Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen ve Büyükşehir Belediyesi’nin de katkı verdiği kürek müsabakaları 17 - 18 Mart tarihlerinde Seyhan Baraj Gölü’nde yapıldı.

Çukurova Üniversitesi Kayıkhanesi’nden başlayan yarışların ilk gününde milli takım seçmeleri yapıldı. 12 takımın toplam 180 sporcu ile mücadele ettiği yarışlar şölen havasında geçti.

Yarışmalarda Fenerbahçe, Galatasaray, Şişecam, Kocaeli Hereke, ODTÜ, Boğaziçi, Türk Balık Adamları, İznik Belediyesi, Fethiye Belediyesi, Alanya Gençlik Spor, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Üniversitesi takımları mücadele etti.

2 bin metrelik bir alanda çeşitli kategorilerde gerçekleştirilen elemelerde, Fenerbahçe'den Doğuşah Bölük, Mert Kaan Kartal, Ercan Kesim, Onur Arabacı, Mertcan Aksu, Kardelen Ertekin ve Mertcan Aksu, Galatasaray'dan Barbaros Gözütok, Bayram Sönmez, Cengizhan Sungurlu, Enes Kuşku ve Hüseyin Kandemir ile Şişecam Çayırova Spor Kulübü'nden Atike Ergün ve Kübra Meydancı, milli takıma seçildi.

Yarışların ikinci gününde Büyükşehir Belediyesi Kupası yarışları yapıldı. Havanın da güzel olmasıyla Adanalıların büyük ilgi gösterdiği yarışlarda birinciliği Fenerbahçe Kürek Takımı aldı.

372 puan alarak büyük farkla rakiplerinin önünde şampiyon olan Fenerbahçe Kürek Takımı’na kupasını Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz verdi. Aldırmaz, Fenerbahçe Kürek Takımı’nı başarısından dolayı kutlarken, tüm takımlara gösterdikleri gayret ve sportmence mücadeleden dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Kupası’nda ikinci olan Türk Balıkadamlar Kürek Takımı ile üçüncü olan Fethiye Belediyesi Kürek Takımı’na da kupalarını Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven verdi.

 KÜREK HEYECANI SONA ERDİ

 KÜREK HEYECANI SONA ERDİ

 KÜREK HEYECANI SONA ERDİ

 KÜREK HEYECANI SONA ERDİ