Kürke Hayır Platformu'ndan çağrı: \"Hediyeler kansız olsun\"

Kürke Hayır Platformu'ndan çağrı: \"Hediyeler kansız olsun\"

Her yıl çiftlerin baş başa kalıp birlikteliklerini kutladıkları 14 Şubat kimi canlılar için acı ve ayrılık anlamına geliyor.

Bir Sevgililer Günü daha yaklaşırken keyifli hediye telaşının, dostlarınızın acısı olmasına izin vermeyin.

14 Şubat\'ta alınan tüm kürk ve kürklü hediyeler uzaklarda bir anne tilkinin yavrularından koparılması, bir fokun acımasızca katledilmesi ya da kürk çiftliklerinin kafeslerine binlerce yeni hayvanın hapsedilmesine sebep oluyor. Bunun yanında, kürk üretiminin vahşi eylemlerine yüz binlerce kedi ve köpeğin de maruz kaldığını unutmamak gerekiyor.

Kürke Kayır Platformu bu yıl da sevgililere \"Hediyeleriniz kansız olsun!\" diyor ve ekliyor: \"Bizler mutlu olmak ve mutlu etmek için birliktelikler kuruyoruz. Burada kastedilen yalnızca iki kişinin mutluluğu değil. Çevrelerindeki dostlarının, ailelerinin ve onları sarmalayan tüm dünyanın mutluluğu. Neden bu kadar güzel bir amaca bir zulmü bulaştıralım? 14 Şubat\'ta hiçbir canlı için mutsuzluğa yer yok! Bir anne tavşan da bir çift insan kadar mutluluğu ve özgürlüğü hak ediyor. Sevdiğinizi mutlu etmek için alacağınız kürk ürünlerinin acı içinde yaşamaya mahkum edilen ve korkunç biçimlerde öldürülen hayvanların sorumlusu olduğunu lütfen unutmayın!\"

Kürke Hayır Platformu, #hediyelerkansızolsun hashtag\'i ile bir bilgilendirme kampanyasını 14 Şubat\'a kadar sürdürecek.