Kurtköyde silahlı çatışma: 1 polis ve 1 saldırgan yaralandı

Kurtköyde silahlı çatışma: 1 polis ve 1 saldırgan yaralandı

Kurtköy'de bir kahvede başlayan kavgayı ayırmaya giden polis ekipleri silahlı saldırıya uğradı.

Kurtköy'de bir kahvede başlayan kavgayı ayırmaya giden polis ekipleri silahlı saldırıya uğradı. Uzun namlulu silahların kullanıldığı çatışmada bir polis ayağından vuruldu. Polise saldıranlardan da bir kişi yaralandı.

Olay, saat 03.00 sıralarında, Kurtköy Pazar Sokak'ta bulunan bir kahvede meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, sokak içerisinde bulunan bir kahvede henüz öğrenilemeyen bir sebeple kavga çıktı. Kavga sonrasında bir kişi elindeki silahla kaçmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı silahıyla birlikte göz altına almak istedi. Bu sırada kahveden çıkan diğer şahıslar, polise doğru ateş açmaya başladı. Polisin de karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma çıktı. Yaşanan çatışmada bir polis memuru ayağından vurulurken, polise saldıranlardan da bir kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralı polis memuru Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polisle girdiği çatışmada yaralanan bir kişi ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Hafif yaralı olan saldırgan ve iki arkadaşı gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri, kahvede ve polis otosunda delil araştırması yaptı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. CİHAN