Kuşadası’na Yıldız Yağacak

Kuşadası’na Yıldız Yağacak

20. Altın Güvercin Müzik Yarışması ve Kuşadası Festivali kapsamında düzenlenecek meydan konserleriyle müzik severler coşacak.

- 20. Altın Güvercin Müzik Yarışması ve Kuşadası Festivali kapsamında düzenlenecek meydan konserleriyle müzik severler coşacak.

İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’nda gerçekleştirilecek etkinliklerde; 20 Haziran Çarşamba günü Ferhat Göçer ve Gökçe, 21 Haziran Perşembe günü Can Bonomo ve Gülşen, 22 Haziran Cuma günü ise Zakkum ve Hadise sahne alacak.

Yeni albümü ‘Seni Sevmeye Aşığım’ ile büyük beğeni toplayan Ferhat Göçer ve son albümü ‘Kaktüs Çiçeği’ ile büyük çıkış yakalayan, ‘Tuttu Fırlattı’ ve ‘Ne Yapardım Bilmem’ isimli hareketli şarkıları dillerde marş olan Gökçe, 20 Haziran gecesi ücretsiz halk konserinde sahneye çıkacak.

21 Haziran gecesi ise sahneye ilk olarak genç şarkıcı Can Bonomo çıkacak. ‘Love Me Back’ isimli şarkısıyla ülkemizi bu yıl Eurovision Şarkı Yarışmasında başarıyla temsil ederek yedinci olan Can Bonomo, farklı ve eğlenceli tarzıyla Kuşadalıları coşturacak. Can Bonomo’nun ardından Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Gülşen sahne alacak. Son albümü de öncekiler gibi çok beğenilen Gülşen, ‘Sakıncalı’, ‘Sudan Sebep’, ‘Sözde Ayrılık’ gibi dillerden düşmeyen hit şarkılarıyla yine gönülleri fethedecek.

Meydan konserleri 22 Haziran gecesi son bulacak. 22 Haziran’da sahneye ilk olarak rock grubu Zakkum çıkacak. Son albümü ‘13’ ile büyük çıkış yakalayan ve albümün hit şarkısı ‘Anason’ ile listelerde uzun süre 1 numarada kalan Zakkum grubu, ‘Ahtapotlar’ ve ‘Yüzük’ gibi sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturacak. Meydan konserleri serisi, son albümü ‘Aşk Kaç Beden Giyer?’ ile listeleri allak bullak eden Hadise’nin konseriyle sona erecek. Yeni albümü ‘Biz Buradayız’ın hazırlıklarını sürdüren ünlü sanatçı, ‘Aşkkolik’, 2009’da Türkiye’yi Eurovision Şarkı Yarışmasında temsil ederek dördüncü olduğu ‘Düm Tek Tek’ ve ‘Süperman’ gibi sevilen şarkılarını seslendirecek.

Özer Türk Stadında yarışma finalinin yapılacağı 23 Haziran akşamı ise Barış Manço Onur Ödülünün bu yılki sahibi Moğollar, ödül töreninin ardından konser verecek. Ayrıca final gecesinin sunuculuğunu üstlenen İzel de son albümünden şarkılar seslendirecek. Kuşadası’nda şimdiden büyük heyecan uyandıran meydan konserlerinin her akşam saat 21.00’de başlayacağını açıklayan Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün, bu yıl 20. yılı kutlanan Altın Güvercin Müzik Yarışması ve Kuşadası Festivali kapsamında çok güzel bir program hazırladıklarını söyledi. Sadece Kuşadalıları değil, tüm müzikseverleri meydan konserlerine beklediklerini kaydeden Başkan Altungün, “Türkiye’nin gündemdeki ünlü isimleri Kuşadalılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl geçen yıllara oranla çok daha eğlenceli bir program oluşturduk. Özellikle Kuşadası’nı sarsacak meydan konserlerimizi izleyecek olanlar müziğe doyacak. Herkesi 20-21-22 Haziran tarihlerinde, akşam saat 21.00’de İsmail Cem Meydanına bekliyoruz” dedi.

KUŞADASI’NA YILDIZ YAĞACAK

KUŞADASI’NA YILDIZ YAĞACAK

KUŞADASI’NA YILDIZ YAĞACAK

KUŞADASI’NA YILDIZ YAĞACAK

KUŞADASI’NA YILDIZ YAĞACAK

KUŞADASI’NA YILDIZ YAĞACAK

KUŞADASI’NA YILDIZ YAĞACAK

KUŞADASI’NA YILDIZ YAĞACAK