Kuşadası’nda Yerel Siyaset

Kuşadası’nda Yerel Siyaset

Kuşadası CHP’de gazeteci İskender Avcı ve avukat Bayram Küçük, Kuşadası Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Her iki aday da yaptıkları başvuruların ardından, parti binasında peşpeşe düzenledikleri toplantılarla belediye başkanlığı aday adaylıklarını

- Kuşadası CHP’de gazeteci İskender Avcı ve avukat Bayram Küçük, Kuşadası Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Her iki aday da yaptıkları başvuruların ardından, parti binasında peşpeşe düzenledikleri toplantılarla belediye başkanlığı aday adaylıklarını resmen açıkladı.

Kuşadası’nda yerel Demokrat gazetesi ile Körfez Matbaası’nın ortaklarından olan gazeteci İskender Avcı, parti binasında düzenlenen toplantıda, partililere ve delegeleri seslendi. 1974 yılından beri CHP çatısı altında siyaset yaptığını kaydeden Avcı, “ Ben partimizin demokrasi ve laik cumhuriyet duvarları üzerinde yükselen bu çatısının altına 1974 yılında girdim ve bir an bile pişmanlık duymadım. Ben, aynı mücadeleyi veren sizler gibi bu çatıyı yükselten laik cumhuriyet ve demokrasi duvarlarının bir tuğlası, bir taşı oldum ve bununla da 40 yıldır olduğu gibi şimdi de gurur duyuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki varız. Ülkemizin içinden geçtiği dönemi düşünürsek birbirimize cumhuriyetin kuruluşundan bu yana en fazla ihtiyaç duyduğumuz zamanlardayız. Ben İskender Avcı olarak böylesine acı reçeteleri içtiğimiz bir dönemde Kuşadası için belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum “ dedi.

Avcı’nın yanı sıra, Kuşadası’nın renkli simalarından Av. Bayram Küçük de CHP’den resmen belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Küçük, konuşmasının ardından yaptığı sempatik hareketlerle dikkat çekti.

(ZH-