Levent Kırca hayatını kaybetti

Levent Kırca hayatını kaybetti

Levent Kırca tedavi gördüğü hastanede dün gece hayatını kaybetti.

Levent Kırca, temmuz ayından beri karaciğer kanseri sebebiyle kemoterapi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi’nde vefat etti

Usta oyuncu Kırca, tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi’nde saat 02.40 sularında hayatını kaybetti. Levent Kırca bir hafta hastalığının ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırımıştı.

Levent Kırca’nın vefat haberini alan ailesi ile yakınları ve sevenleri, sanatçının tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine geldi.

Ünlü tiyatrocu Levent Kırca’nın oğlu Umut Kırca,”Çok üzgünüz. Perişan durumdayız. On gündür burada, hastanedeyiz. Bütün kardeşler olarak burdaydık. On gündür çok ağır durumdaydı kendisi. Ona destek olmaya çalıştık. Çok önemli bir sanatçıydı. Elli yıldır büyük işler yaptı Türkiye’de. Fazla söyleyebilecek birşeyimiz yok ” ifadelerini kullanarak üzüntüsünü dile getirdi.

Babalarının değerli bir insan olduğunu ifade eden Oğulcan Kırca ise,” Çok değerli bir insaydı. Allah sevenlerine, yakınlarına sabır versin. Hiç beklemediğimiz birşeydi. Kolay alışamayacağımız bir durum. Etkisi uzun sürecek” diye konuştu.

Ünlü tiyatrocu Levent Kırca’nın cenaze töreninin aile içinde yapılacak olan görüşmeler sonucunda belirleneceği ifade edilirken, törenle ilgili gelişmelerin basınla paylaşılacağı belirtildi.

Habertürk