Lise öğretmeninin ''kızlı erkekli gezisi''ne soruşturma açıldı

Lise öğretmeninin ''kızlı erkekli gezisi''ne soruşturma açıldı
Güncelleme:

Beyoğlu Anadolu Lisesi’nde bir öğretmen hakkında öğrencileri kızlı - erkekli orman yürüyüşüne götürdüğü gerekçesiyle soruşturma açıldı.

İstanbul Beyoğlu Anadolu Lisesi'nde göev yapan bir öğretmen hakkında, öğrencileri "kızlı erkekli" orman yürüyüşüne götürdüğü gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Gerçek Gündem’den Fırat Fıstık’ın haberine göre, açılan soruşturmaya dair öğretmen E.U. sosyal medya hesabı üzerinden orman yürüyüşündeki fotoğrafı da paylaşarak şu açıklamayı yaptı:

"23 Ekim’de Belgrad Bentler Tabiat parkında organize ettiğim orman yürüyüşüne halihazırda öğrencilerimiz ve üniversite okuyan mezunlarımız katıldı. Bu kalabalığın yarısı öğrenci, yarısı mezun neredeyse ve o mezun öğrenciler içinde sadece bir erkek öğrencimiz var. O kadar öğrenci arasında bir erkek öğrenciyi görüp 17 yaşındaki kız çocuklarını erkeklerle buluşturma suçlaması işte bu fotoğrafın gerçekleştiği etkinlikten çıkmıştır. Okulun mezunları ile öğrencileri arasında bir bağ olmasını, mezunların abilik, ablalık yapmasını, üniversite okuyan mezunlarımızın halihazırdaki öğrencilerimize feyz vermesini, mezunlar ile öğrenciler arasındaki ilişkilerin daha da yaygınlaşmasını, aynı lise sıralarını paylaşan gençlerin ortak anılara sahip olmasını bir idare neden istemez?”

GerçekGündem