Malkara Cezaevi Kapatıldı

Malkara Cezaevi Kapatıldı

TEKİRDAĞ’ın Malkara İlçesi'ndeki A2 Tipi Kapalı Cezaevi'nin kapısına kilit vuruldu ve 34 tutuklu ve hükümlü daha modern olan Tekirdağ 2 Nolu T Tipi Ka...

TEKİRDAĞ’ın Malkara İlçesi'ndeki A2 Tipi Kapalı Cezaevi'nin kapısına kilit vuruldu ve 34 tutuklu ve hükümlü daha modern olan Tekirdağ 2 Nolu T Tipi Kapalı Cezaevi'ne sevk edildi.

Malkara Kapalı Cezaevi binasının fiziki koşulları dikkate alınarak, 34 hükümlü ve tutuklunun daha modern olan Tekirdağ T Tipi Kapalı Cezaevi'ne sevk edilmesine karar verildi. Bugün sabah jandarmanın aldığı geniş güvenlik önlemleri altında hükümlü ve tutuklular, cezaevi ring aracıyla cezalarını tamamlayacakları Tekirdağ T Tipi Kapalı Cezaevi'ne götürüldü. Yapılan mahkûm nakil işlemlerinde, çok sayıda güvenlik görevlisi görev aldı. Cumhuriyet Savcılığı ve infaz ve koruma baş memuru imzalı 34 tutuklu ve hükümlünün Adı ve Soyadı yazılı duyuru metni bilgi amaçlı kapatılan Malkara cezaevi giriş kapısına asıldı.

Kapısına kilit vurulan cezaevinin bahçe kapısına, hükümlü ve tutukluların isimleri yazılarak, Tekirdağ 2 Nolu T Tipi Cezaevi'nde oldukları bildirildi.

MY(LK/BT)