Manchester United Londra'dan Turla Ayrıldı

Manchester United Londra'dan Turla Ayrıldı

- Federasyon Kupası'nda Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Manchester United, yarı finale yükseldi


LONDRA (AA) - İngiltere Federasyon Kupası'nda deplasmanda West Ham United'ı 2-1 mağlup eden Manchester United, yarı finale çıktı.

Slaven Bilic yönetimindeki West Ham United, ligde Şampiyonlar Ligi bileti almak için mücadele verdiği Manchester United ile 1-1 sona eren kupa maçının tekrarında Boleyn Ground'da karşılaştı.

İlk yarısı golsüz tamamlanan mücadelede Manchester United, 54. dakikada Rashford ve 67. dakikada Fellaini'nin golleriyle 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. 79. dakikada Tomkins ile farkı bire indiren ev sahibi ekip, kalan dakikalarda skor üretemeyince daha önce beş kez final oynadığı kupaya veda etti.

Bu sezon ligde ve Avrupa'da taraftarlarının beklentilerine karşılık veremeyen Manchester United, toplam 18 kez finale yükseldiği ve sonuncusunu 2004'te müzesine götürdüğü kupada, Everton ile eşleşti.

West Ham United'ın Fenerbahçe'den kiraladığı Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike, yedek başladığı maçın 74. dakikasında Lanzini'nin yerine oyuna girdi.

İngiltere Federasyon Kupası'nda final maçı, 21 Mayıs'ta Londra'daki Wembley Stadı'nda oynanacak.