Manisa'da Şehit Polis Anısına Motosiklet Konvoyu

Manisa'da Şehit Polis Anısına Motosiklet Konvoyu

Salihli ilçesindeki motosikletseverler, 7 Nisan'da şehit olan Emniyet Amiri Sakarya anısına konvoy oluşturdu- Yaklaşık 250 motosikletli, Sakarya'nın baba ocağına giderek, ailesine başsağlığı diledi

MANİSA (AA) - Salihli ilçesinde motosikletseverler 7 Nisan'da Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan Emniyet Amiri Doğan Sakarya'nın anısına "teröre lanet" konvoyu oluşturdu.

Kent meydanında toplanan Enduro Touring Motosiklet Grubu, Türk Chopper Motosiklet Kulübü ve Salihli Motosiklet Grubu üyesi yaklaşık 250 motosikletli, motosikletlerine astıkları Türk bayrakları ve polis flamalarıyla ilçede tur attı.

Daha sonra şehit Sakarya'nın Yörük Mahallesi'ndeki baba ocağına giden grup, şehidin babası Mehmet Sakarya ve annesi Fatma Sakarya'ya başsağlığı diledi. Gruptakiler evin bulunduğu sokakta saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okundu. Gruptakiler daha sonra Asri Mezarlığa giderek şehitler için dua etti.

Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, konvoya ilçe halkının da destek vererek teröre karşı tek vücut olduklarını belirtti.