Mankenler kraliçesi cinayetinde FETÖ şoku

Mankenler kraliçesi cinayetinde FETÖ şoku
Güncelleme:

Mankenler kraliçesi Aslı Baş cinayetiyle ilgili davada FETÖ adına devreye girdiği belirlenen işadamı İhsan Kalkavan hakkında fezleke hazırlandı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 2010'da yaşanan mankenler kraliçesi Aslı Baş cinayetinde işadamı Ahmet Bayer ve çocuklarını kurtarmak için FETÖ adına devreye girdiği belirlenen işadamı İhsan Kalkavan hakkında fezleke hazırlandı.

Başsavcı Dr. Barış Duman'ın eşgüdümünde Cumhuriyet Savcısı Sümeyra Çetin tarafından tanzim edilen fezlekede, dosyaya örgüt adına müdahale eden örgütün Bodrum imamı Zeki Yağmur ve işadamı Ahmet Bayer'in de cezalandırılması talep edildi. İhsan Kalkavan ve Zeki Yağmur'un firari oldukları belirlendi.

Sabah'tan Nazif Karaman'ın haberine göre; 2003 güzellik kraliçesi seçilen Baş (32) 21 Temmuz 2010'da turizmci Ahmet Bayer'in Yalıkavak beldesindeki villasından düşerek yaşamını yitirmişti. Ancak baba ve oğulları hakkında ağır müebbet hapis talep edilmişti. Hakan Bayer de 2014'te tahliye edildiği için dosyada tutuklu bulunmuyor.

Sabah

Etiketler cinayet manken kraliçe