Mardinli Çiftçiler Sayaç Takmaya Başladı

Mardinli Çiftçiler Sayaç Takmaya Başladı

Dicle Elektrik Dağıtım Mardin İl Müdürü Memet Bulut, şirketin tarımsal sulama yapan çiftçiler için başlattığı ve kullandıkları elektrikte yüzde...

Dicle Elektrik Dağıtım Mardin İl Müdürü Memet Bulut, şirketin tarımsal sulama yapan çiftçiler için başlattığı ve kullandıkları elektrikte yüzde 65 oranında indirim imkanı sağlayan kampanyayı anlatmak için çiftçilerle gerçekleştirdiği buluşmalara devam ediyor. Son olarak Midyat ve Savurlu çiftçiler ile bir araya gelen İl Müdürü Bulut, her iki ilçedeki tüm çiftçilerin sayaç takmayı kabul ettiğini ve şu ana kadar 350 çiftçinin sayaç taktırdığını açıkladı.

Dicle Elektrik Dağıtım Mardin İl Müdürü Bulut, Midyat'ta 36 mahalle ve köy muhtarı ile bir araya geldi. Dicle Elektrik Perakende Mardin İl Müdürü Turan Özdemir, Dicle Elektrik Dağıtım Midyat Şube Şefi Kenan Polat ve Dargeçit Şube Şefi Serhat Akgün'ün de katıldığı toplantıda kampanyanın sağlayacağı faydaları anlatan Bulut, çiftçilerden 18 Nisan tarihine kadar şirkete başvurarak sayaç taktırmalarını istedi. Çiftçilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için bu tarihe kadar başvuru yapmaları durumunda, sayaç üzerinden kampanyaya dahil edilerek indirimli elektrik verileceğini söyleyen Bulut, bu tarihe kadar sayaç takmayan veya başvuruda bulunmayan çiftçilere ise elektrik verilmeyeceğinin altını çizdi.

4 İLÇEDEKİ ÇİFTÇİLER SAYAÇ TAKTI

Toplantı sonrasında buradan ayrılarak Savur ilçesindeki çiftçilerle bir araya gelen İl Müdürü Bulut, "Mardin'in Ömerli, Yeşilli, Midyat ve Savur ilçelerindeki tüm çiftçilerimiz, kampanyadan yararlanarak sayaç taktırmayı kabul ettiler. Hatta çoğu sayacını taktırdı bile. Sadece bu kampanya dahilinde şu ana kadar sayaç taktıran çiftçi sayımız 350'dir. Kampanya sonuçlanıncaya kadar bu sayının çok daha yukarılara çıkmasını bekliyoruz. Bu vesile ile çiftçilerimizi, mağdur olmamaları ve yüzde 65'lik indirimli elektrik imkanından yararlanmaları için bir kez daha 18 Nisan pazartesi gününe Dicle Elektrik şubelerine başvuruda bulunmaya çağırıyoruz. Bu tarihten sonra sayaç taktırmayanların maalesef elektrikleri kesilecektir" dedi.