Markalar müşterilerinin sorularını bu platformda yanıtlıyor

Markalar müşterilerinin sorularını bu platformda yanıtlıyor

Marka yöneticileri merak edilen soruları Wise TV platformunda kısa videolarla yanıtlıyor.

Markalar müşterilerinin merak ettiği soruları kısa videolarla yanıtlıyor. 2013 yılında yayın hayatına başlayan Wise TV, bugüne dek 700\'den fazla marka yöneticisi ile röportaj gerçekleştirdi. Müşterilerinin merak ettiği sorulara marka yöneticilerinin cevap verdiği site aynı zamanda markaların kısa videolarla hizmetlerini anlattıkları bir dijital mecra haline geldi.

Türkiye\'nin önde gelen marka yöneticileri, kısa soru cevap videolar seklinde müşterilerinin merak ettiği soruları yanıtlarken sektörel bilgi ve deneyimlerini de yine bu sitede paylaşıyor.

Markaların ve marka yöneticilerinin kendilerini müşterilerine ve takipçilerine kısa videolarla anlatması fikriyle yol çıktıklarını belirten Wise TV Kurucusu Mehmet Küçükkoyuncu, müşterilerine kısa videolarla bilgi veren ve doğal anlatımla samimi iletişim kurmayı tercih eden markaların hedef kitleleri nezdinde bir adım öne çıktığını söyledi.

Wise TV\'nin kurulduğu günden bugüne iş dünyasından çok olumlu tepkiler aldıklarını dile getiren Küçükkoyuncu şunları söyledi: \"Markalar dönem dönem çesitli reklam kampanyaları düzenliyor. Müşterilerse her gün onlarca ya da yüzlerce reklama maruz kalan taraf oluyor. Reklamların ilgi görmesi için belli başlı stratejiler vardır, bunlardan bir tanesi de hedef kitlenin merak ettiği noktaları yanıtlamak ve bu sayede onunla bir duygusal bağ kurmaktır. Abartılı reklamlar yerine doyurucu bilgiler sunmak müşterilerin ve özellikle internet kullanıcılarının daha çok görmek istediği bir şey. Son iki yılda yüzlerce marka yöneticisi müşterilerinin merak ettiği sorulara Wise TV\'de yanıt verdi. Çeşitli sektörlerden marka sahipleri veya üst düzey yöneticileri, doğal anlatımlarıyla paylaşımlarda bulundu. Direk reklam olmayan ama aslında hedef kitleye daha çok tesir eden bu reklam modelinin Türkiye\'de önümüzdeki dönemde daha fazla yaygınlaşacağını öngörüyoruz\"