Maski’den İletişim Ve Kurumsal Kültür Eğitimi

Maski’den İletişim Ve Kurumsal Kültür Eğitimi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü kurum içi eğitimlerine devam ediyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü kurum içi eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda, Manisalılara en iyi hizmetin verilmesi için İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Ersoy Arslan "İletişim ve Kurumsal Kültür" konulu bir eğitim semineri verdi.

'Su ve Kanalizasyon İdaresi ve Genel Müdürlüğünün Tanıtımı, İletişim ve Kurumsal Kültür" başlıklı hizmet içi eğitim programına, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Erdal Nohutçu, Şehnaz Başaran, Atıksu Arıtma Daire Başkanı Ali Öztozlu, İçmesuyu Daire Başkanı Nurettin Kaynak, Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mustafa Parmaksız, Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak ve Hukuk Müşaviri Gülbeyaz Akçıl ve MASKİ personeli katıldı.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Ersoy Arslan, MASKİ bünyesinde göreve yenibaşlayan personellere, dairelerin görevleri ve hizmet alanları hakkında bilgi verdi. Arslan, ilk etapta 50 kişilik bir grupla semineri gerçekleştirdiklerini,önümüzdeki günlerde işe başlayan diğer personellerle de çalışma yapacaklarını belirtti.

MANİSA'NIN TEK GENEL MÜDÜRLÜĞÜYÜZ

Sunum başlamadan önce bir konuşma yapan MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, "İşlerimiz gün geçtikçe yoğunlaşıyor. Manisa'nın tek Genel Müdürlüğüyüz. Bu açıdan baktığımızda Manisa'da yaşayan tüm vatandaşların gözü bizim üzerimizde. Bizden köylerimiz, mahallelerimiz hizmet istiyor. Bu yüzden eğitim programlarını çok önemsiyoruz. Ne yaptığımızı, ileride ne yapacağımızı genç arkadaşlarımızın bilmesi gerekiyor. Bizim ve İlgili daire başkanlarımızın yoğunlukları had safhada. Bu sebeple sizlerden eğitim programlarımızı irdelemenizi ve katılımınızı istiyoruz" açıklamalarında bulundu.