MasterChef Murat Özdemir'in ifadesi ortaya çıktı

MasterChef Murat Özdemir'in ifadesi ortaya çıktı
Güncelleme:

Instagram hesabından papağana yaptığı işkenceyi paylaşınca gözaltına alınan Murat Özdemir adliyeye sevk edildi.

Sosyal medya hesabından papağana yaptığı işkence videosunu paylaştıktan sonra büyük tepki gören Murat Özdemir, Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adını, TV 8'de yayınlanan 'Yemekteyiz' ve 'MasterChef' yarışmalarıyla duyuran Murat Özdemir'in evindeki papağana işkence yaptığı videoyu sosyal medyada paylaşması infiale neden oldu. Kısa sürede yayılarak vatandaşların tepkisine yol açan video sonrasında Beşiktaş İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ekipler Murat Özdemir’i Ortaköy’de bulunan evinde gözaltına alırken, papağana ise Tarım İl Müdürlüğüne teslim edilmek üzere el konuldu.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Geceyi emniyette geçiren Murat Özdemir'in polise verdiği ifadesinde, "Katıldığım yarışmada haksız yere diskalifiye edildim. Daha sonra kendimi toparlayamadım. Psikolojim bozuldu. Dün de alkol aldım. Onun da etkisiyle ne yaptığımı bilmiyorum" dediği öğrenildi.

Özdemir, burada yapılan işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü.

"İŞKENCE YAPMADIM PARMAĞIMI ISIRDI"

Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen Özdemir, gazetecilere "Papağana işkence yapmadım. Parmağımı ısırdı" dedi.

Kelepçeli olarak adliyeye giriş yaptığı gözlenen Özdemir'in savcıya ifade vermesi bekleniyor.

TARIM BAKANI'NDAN AÇIKLAMA

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medyada yayınlanan papağana işkence videosu hakkında, “İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de bakanlık olarak girişimlere başladık" açıklamasını yaptı. Bakan Pakdemirli'nin talimatının ardından şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınarak tedavisine başlanıldı.

Acun Ilıcalı'ya MasterChef Murat tepkisi: ''Reytin uğruna...''Acun Ilıcalı'ya MasterChef Murat tepkisi: ''Reytin uğruna...''

Sosyal medyayı ayağa kaldıran Murat Özdemir'e gözaltıSosyal medyayı ayağa kaldıran Murat Özdemir'e gözaltı

 

Seçiniz...