MEB, TikTok'ta yayılan ''Kafatası Kırıcı'' akımı için harekete geçti

Güncelleme:

Popüler sosyal medya uygulaması TikTok'ta yayılan ''Kafatası Kırıcı'' adlı tehlikeli oyunla ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan açıklama geldi.

Sosyal medya uygulaması TikTok'ta "Kafatası Kırıcı" adlı tehlikeli bir akım başladı. Üç gencin yan yana zıpladığı ve yandakilerin ortadaki arkadaşlarına çelme takıp düşürdüğü tehlikeli oyunla ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan uyarı geldi. Bakan Selçuk, öğrencilerin birbirlerine "çelme takma" gibi tehlikeli hareketlerde bulunmamasına ilişkin okulların uyarıldığını bildirdi.

Bakan Selçuk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, gençler arasında yayılan ve ciddi tehlikeler doğurabilecek harekete karşı uyardı.

Selçuk, paylaşımında, şu ifadeleri kullandı:
"Üç gencin yan yana zıpladığı ve yandakilerin ortadaki arkadaşlarına çelme takıp yere düşürdüğü bir oyun yayılıyor gençler arasında. Okullarımıza duyuru yaptık, ancak bunun bir oyun ve şaka olamayacağını, beyin kanamasına yol açabileceğini gençlere anlatalım lütfen."

MEB, TikTok'ta yayılan ''Kafatası Kırıcı'' akımı için harekete geçti - Resim : 1

Aileler dikkat! TikTok’ta ''Kafatası Kırıcı'' trendi ölüm saçıyor!Aileler dikkat! TikTok’ta ''Kafatası Kırıcı'' trendi ölüm saçıyor!