Meclis'te saldırı ihbarı paniği !

Meclis'te saldırı ihbarı paniği !

Meclis'te HDP'li vekilin "saldırı ihbarı" tweeti atması üzerine herkes panik yaşadı.

Meclis kampusünün milletvekili odalarıyla personelin çalıştığı bölümlerin bulunduğu yeni binasında güvenlik telaşı yaşandı. Anadolu Ajansı Twitter'dan yaptığı açıklamada "Meclis içinde ve sosyal medyada 'Meclis acilen boşaltılıyor' şeklinde bir dedikodu yayıldı. Tamamen yalan bu haberlerle ilgili Meclis polisi olayın kaynağını araştırıyor" dedi.

Meclis'in Dikmen ana kapısında görev yapan özel harekat polislerin hareketliliği, binada bulunan personelin kaygalanmasına neden oldu. Bu sırada bazı milletvekillerinin kapıdan içeri alınmadığı söylentisi yayıldı. Bu söylenti üzerine, personel binadan dışarı çıktı. Personelin dışarıdaki bekleyişi sürüyor. HDP Diyarbakır milletvekili Ziya Pir'in twitter hesabında "Saldırı ihbarı... meclis boşaltılıyor" diye yazması dikkat çekti.

Öte yandan Anadolu Ajansı Twitter'dan yaptığı açıklamada  "Meclis içinde ve sosyal medyada 'Meclis acilen boşaltılıyor' şeklinde bir dedikodu yayıldı. Tamamen yalan bu haberlerle ilgili Meclis polisi olayın kaynağını araştırıyor" dedi.

Milliyet