Mermer Masa Türleri ve Çeşitleri

Mermer Masa Türleri ve Çeşitleri
Güncelleme:

Mermer masa modelleri, yemek odası ve mutfaklar için en sağlıklı olan mobilya modeli.

Doğadan gelen ve böylelikle de doğallığı içinde barındıran mermer yemek masası modelleri, Ertaş Granit - Mermer’in ithal ettiği mermerlerden özel olarak tasarlanarak üretilmektedir.

 

Emperador Mermer

 Genellikle kahverengi tonlarında olan emperador mermer, modern ev dekorasyonlarında mermer türü olarak en çok tercih edilen mermer. Yemek masası gibi kullanımı fazla olan mobilya modellerinde tercih edilen emperador mermer, örümcek ağı damarlara sahip.

Mermer Masa Türleri ve Çeşitleri - Resim : 1

 Bu damarlar da mermerin daha modern ve daha minimal durmasına olanak sağlıyor. Bu sayede de yemek masası modeliniz dekorasyonunuza uyumlu oluyor. Özel ölçü ve özelliklerde yapılan mermer masa modelleri ile ilgili fiyat bilgisi almak için Ertaş Granit - Mermer ile iletişime geçebilirsiniz.

 Emperador Mermer masa modelleri ile ilgili bilgi almak için firmayı ziyaret edebilirsiniz.

 Bruno Perla Mermer

 Çıkış yeri Türkiye olan bu mermer türü, emperador mermere nazaran daha koyu kahverengi renklerde olmaktadır. Koyu kahverengi üzerine açık kahverengi damarlardan oluşan Bruno Perla Mermer, şık yapısı ile şu an en çok tercih edilen mermer türlerinin başında gelmektedir.

Mermer Masa Türleri ve Çeşitleri - Resim : 2 Ertaş Granit - Mermer tarafından kişiye özel olarak hazırlanan mermer masa modelleri, dilediğiniz bütün özelliklerde ve mermer türünden hazırlanabilmektedir. Tüm Türkiye ve yurt dışına güvenilir bir biçimde kargolanan mermer masa modelleri, hayal ettiğiniz yemek masası modeline kavuşmanıza yardımcı olacaktır.

Mermer Masa Türleri ve Çeşitleri - Resim : 3

 İstanbul mermer firması olan Ertaş Granit - Mermer ile iletişime geçerek mermer masa modelleri, mermer masa temizliği ve mermer masa fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilir ve aynı zamanda da özel mermer mobilya tasarımlarını daha yakından inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

 Ertaş Granit - Mermer, sadece masa ve sehpa gibi mobilya modelleri değil aynı zamanda da dekorasyon projeleri çözümü sunan bir firmadır.