Meski, Gülnar’daki Su Depolarının Bakımını Tamamladı

Meski, Gülnar’daki Su Depolarının Bakımını Tamamladı

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Gülnar ilçe merkezi ile Kuskan, Zeyne ve Büyükeceli Mahallelerinin içme suyu depolarında...

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Gülnar ilçe merkezi ile Kuskan, Zeyne ve Büyükeceli Mahallelerinin içme suyu depolarında bakım, onarım, boya ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, yaptığı yazılı açıklamada, su kayıplarını en aza indirmek, vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz su vermek amacıyla Gülnar ilçesinde 9 adet su deposunun bakım ve onarımının yapıldığı belirtti. Mersin merkez ve ilçelerde içme suyu depolarının bakım ve onarım çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Aybak, "MESKİ Gülnar Şube Müdürlüğümüz ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda Gülnar ilçe merkezinin yansıra Büyükeceli, Kuskan ve Zeyne Mahallelerinde yer alan içme suyu depolarının mevcut pompaları ile mekanik ekipmanların ve depoların genel bakım ve onarımı yapılarak, vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve temiz içme suyu imkanı sağlandı" dedi.