Mesleki Eğitimde Kariyer Günleri

Mesleki Eğitimde Kariyer Günleri

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öncülüğünde Anadolu Lisesi öğrencilerine "Mesleki Eğitimde Kariyer Günleri" adı altında...

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öncülüğünde Anadolu Lisesi öğrencilerine "Mesleki Eğitimde Kariyer Günleri" adı altında seminere devam ediliyor.

Pazarlar Anadolu Lisesi öğrencilerine farklı meslek gruplarından gelen temsilcilerle gerçekleştirilen etkinlik Pazarlar İlçesi Kaymakamı Ahmet Karaaslan ile başladı ve Gediz Hakimi Sadık Göymen ile devam etti.

Pazarlar Anadolu Lisesi konferans salonunda "Mesleki Eğitimde Kariyer Günleri" adı altında düzenlenen seminere konuşmacı olarak Gediz Hakimi Sadık Göymen katıldı.

Gediz İlçesi Hakimi Sadık Gömen, Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen meslek tanıtım günlerine katılarak, öğrencilere Hakimlik mesleği hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilere hakimlik mesleğini, bu mesleği niçin seçtiğini, mesleğinin artı ve eksi yönlerini anlatan Hakim Göymen ile öğrenciler arasında samimi ve keyifli bir sohbet gerçekleşti.

Kariyer Günleri programı öğrenci sorularının Hakim Sadık Göymen tarafından yanıtlanmasıyla son buldu.

Gediz İlçesi Hakimi Sadık Göymen'in konuşmacı olarak katıldığı "Mesleki Eğitimde Kariyer Günleri" konulu eğitim seminerine Pazarlar İlçesi Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Duran, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.(MB-EFE)