Meteoroloji'den şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji, hava sıcaklıklarının düşeceğini ve şiddetli yağışın geleceğini açıkladı.

Meteoroloji uyardı: Yarından itibaren hava sıcaklıkları düşecek. İstanbul'da 10 dereceye yakın bir düşüş var. Şehrin üstünü şimdiden karabulutlar kaplamaya başladı. Bazı bölgelerde beklenen yağışlar yer yer görülmeye başladı.

Ayrıca yurt genelinde şiddetli yağışlar görülecek. Özellikle Karadeniz'de vatandaşların su baskınlarına karşı tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün öğle saatlerinden sonra batı Karadeniz'de etkisini arttıracak olan yağışların; Düzce ve Sinop çevrelerinde kuvvetli, Bartın ve Zonguldak ileKastamonu'nun kıyı ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli beklendiğini belirtti. Vatandaşların sel, su baskınları, heyelan ve yıldırım olaylarına karşı tedbirli olmaları istendi.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

 Yarın ülkenin genelinde Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz'de kuvvetli yağmur var. Yağışın yanısıra rüzgar da kuvvetli esecek.

İstanbul, yarın kuvvetli sağanak yağmur bekleniyor. Sıcaklıklar perşembe günü 20 derece olması bekleniyor.

Silivri'de şiddetli yağış ve lados

Silivri'de yağış ve şiddetli lodos, hayatı olumsuz etkiliyor.

İlçede gece saatlerinde başlayan ve gün içerisinde devam eden şiddetli lodos nedeniyle vatandaşlar yolda yürümekte zorlanırken, Silivri sahilinde 1 metreyi bulan dalgalar oluşuyor. Şiddetli rüzgar ve yağış nedeniyle sahildeki bazı çadırlar da uçtu.

Silivri Belediyesi yetkilileri, olası müdahale için ekiplerin 24 saat hazır bekletildiğini bildirdi.