Miniklerin, ’Büyük’ Gösterisi Beğeni Topladı

Miniklerin, ’Büyük’ Gösterisi Beğeni Topladı

Şehitkamil ilçesinde ana sınıfı öğrencilerinin yaptığı etkinlik, izleyenlerin büyük beğenisi kazandı.

Şehitkamil ilçesinde ana sınıfı öğrencilerinin yaptığı etkinlik, izleyenlerin büyük beğenisi kazandı.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı aile merkezlerinde eğitim gören ana sınıfı öğrencileri tarafından'Biz Seni Görmeden Sevdik" isimli program sunuldu.Program, edilen dua ile başladı ve okunan ilahilerle sunuldu. Programda, Veysel Karani'nin hayatından bir kesit dramatize edildikten sonra semazen gösterisi yapıldı. Aşure Günü'nün ve Peygamberimizin sünnetlerinin önemi de anlatıldığı programı salonu dolduran binlerce kişi izledi. İzleyenler, gösteri nedeniyle minik öğrencilere ve bu imkanı sunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile ekibine teşekkür etti.

Yeşilova Aile Merkezi, Aktoprak Aile Merkezi, Münifpaşa Aile Merkezi, Kürşat Tüzmen Aile Merkezi, Sam Aile Merkezi, Adeviye Aile Merkezi, Gazikent Aile Merkezi, Belkıs Aile Merkezi, Boyno Aile Merkezi, Hasırcıoğlu Aile Merkezi, Aydınlar Aile Merkezi, Girne Aile Merkezi ve Necip Fazıl Kısakürek Aile Merkezinde eğitim gören ana sınıfı öğrencilerinin gösterileri program sonunda binlerce izleyen tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

BÜYÜK EMEK VERİLEREK HAZIRLANDI

Gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, programın büyük emek verilerek hazırlandığını söyledi. Özkeçeci, "Ana sınıfı öğrencilerimiz, Sevgili Peygamberimizin (SAV) Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla "Biz Seni Görmeden Sevdik" temalı gösteriler hazırladı. Şehitkamil Belediyesi olarak bu tür önemli haftaların kutlamalarını geleneksel hale getirdik" dedi. Etkinlikte söz alan Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, "Özellikle bu yaşlarda Peygamber Efendimizin (SAV) yaşantısını, ruhunu, gönlündeki yaşayışını çocuklarımıza aktarabilirsek, o an bütün dünyanın karşı karşıya olduğu sorunları, ülkemizin karşılaştığı sorunları çözmek için önemli bir adım atmış oluruz" diye konuştu.

Program sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.