MİSS TURKEY 2011 GÜZELLİK YARIŞMASI GÜZELLERİ DARICA'DA HAYVANAT BAHÇESİNİ GEZDİ

MİSS TURKEY 2011 GÜZELLİK YARIŞMASI GÜZELLERİ     DARICA'DA HAYVANAT BAHÇESİNİ GEZDİ

"Miss Turkey 2011 Güzellik Yarışması"na katılan 12 güzel, Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi'ni gezdi.

"Miss Turkey 2011 Güzellik Yarışması"na katılan 12 güzel, Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi'ni gezdi.

Yarışmanın yayınlandığı FOX TV'nin yayın ekibi ve Sine Vizyon Ajans ile parka gelen Azra Ece Akderi, Ecehan Epçin, Elif Ayşe Aslangiray, Elif Korkmaz, Gizem Karaca, Hazel Pehlivan, Hilal Uzun, Işıl Paris Efe, Melis Semerci, Melisa Aslıpamuk, Merve Sarıbaş ve Zeynep Korkmaz hayvanat bahçesinin bütün bölümlerini gezdi. Güzeller özellikle, aslan, kaplan ve maymunların bulunduğu alana ilgi gösterdi.

Miss Turkey Güzellik Yarışması'nın bu yılki organizasyonunu yapan Sinevizyon Ajans yetkilisi Burcu Saraç, yarışmanın formatına göre 15 kişi ile başladığını ve her hafta bir kişinin elendiğini belirtti.

Finalin 2 Haziran'da yapılacağını anlatan Saraç, "Bugün de buraya gelmemizin sebebi, kızlarımız aynı evde yaşadığı için çok fazla sıkıntı içine girdi. Dışarı çıkmak istediler biz de onlara hayvanat bahçesinde 'bir tur yaptıralım' dedik ve buraya geldik, kızlarımız da gayet mutlu oldu" diye konuştu.

-YARIŞMA-

Miss Turkey Türkiye Güzeli yeni bir formatla seçiliyor. Eski yıllarda tek gecede seçilen kraliçe, artık FOX TV'de canlı yayınlanan ve 10 hafta sürecek yarışmalar sonucunda belirleniyor. İlk elemeyi geçen yarışmacılar, finale kadar yarışmaya devam ediyor, bu sürecin sonunda büyük finale katılmaya hak kazanıyor.

Miss Turkey için kampa giren finalistler büyük finalde son kez yarışıyor ve kazanan kraliçe seçiliyor. Önceki yarışmalarda finalistler sadece büyük finalde yarışırken, artık her hafta bir gün izleyicilerin oylarıyla bir aday eleniyor.

15 yarışmacı ile başlayan yarışmada şu anda 12 yarışmacı bulunuyor. 7 hafta sonra ise 5 aday kalacak ve oylama ile kraliçe tacı sahibini bulacak. Dereceye giren güzeller, Türkiye'yi "Miss World", "Miss Universite", "Miss International" ve "Miss Earth" yarışmalarında temsil edecek.