Modoko Mobilya Firmaları ve Mobilya Modelleri

Modoko Mobilya Firmaları ve Mobilya Modelleri
Güncelleme:

Belusso Mobilya, İstanbul merkezli bir mobilya firmasıdır. Ancak türkiye ve yurt dışının her yerine mobilya gönderimi gerçekleştiren Belusso Mobilya, yapmış olduğu bu başarılı tasarımlar ve satışlar nedeni ile Türkiye’de herkes tarafından bir mobilya firması olmayı başarmıştır.

Modoko’da bulunan ve Modoko mobilya firmaları dendiği zaman ilk akla gelen firma olmayı başaran Belusso Mobilya, mobilya üretimin yanı sıra dekorasyon projeleri ile de ön plana çıkmaktadır.

A’dan Z’ye Bütün Mobilya Modelleri - Belusso Mobilya

 Belusso Mobilya, mobilya üretim firmasından çok dekorasyon fikirleri ve dekorasyon projeleri odaklı bir mobilya firmasıdır. Genel olarak vermiş olduğu iç mimarlık hizmeti ile ön plana çıkan Belusso Mobilya, yemek odası takımı, yatak odası takımı, koltuk takımı önemli mobilya gruplarını sizin istek ve ihtiyaçlarınıza özel olarak tasarlayarak üretimini gerçekleştirmektedir.

İç Mimarlık Hizmeti Nedir?

 İç mimarlık hizmeti, kişilerin vakit bulmadıkları ya da kararsız kaldıkları durumlarda; ya da bir profesyonele başvurmak istediklerinde iç mimarlardan almış oldukları mimari desteklere verilen isimdir.

Modoko Mobilya Firmaları ve Mobilya Modelleri - Resim : 1

Yaşam alanınızın, daha konforlu ve daha şık bir yer haline gelmesi adına projeler gerçekleştiren iç mimarlar; sizin istek ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda birbirinden farklı ve birbirinden başarılı mobilya tasarımlarına imza atmaktadır.

 Belusso Mobilya bünyesinde çalışan iç mimarlar ve üretim ekibi ile hayal ettiğiniz ev dekorasyonuna sahip olabilirsiniz.

Modoko Mobilya Firmaları ve Mobilya Modelleri - Resim : 2 

Ramazan Macit tarafından kurulan Belusso mobilya, kurulduğu günden beri Türkiye ve yurt dışına en çok mobilya gönderimi yapan firmalardan biri olmayı başarmış ve yüksek üretim kapasitesi sayesinde modern mobilya alanında kendini kanıtlamıştır.

Modoko Mobilya Firmaları ve Mobilya Modelleri - Resim : 3

İstanbul Modoko’da mağazası bulunan Belusso mobilya’yı ziyaret ederek ürünleri ve iç mimarlık desteği hakkında detaylı bilgi alabilir veya iletişim bilgileri üzerinden firma ile iletişime geçerek hizmetlerini iç mimarlardan öğrenme fırsatı yakalayabilirsiniz.

 Koltuk takımından yemek odası takımına kadar bütün ev dekorasyon ürünleri ve mobilya grupları için sosyal medya hesaplarını da ziyaret edebilirsiniz.