Mttb Başkanı Sağdıç, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Mttb Başkanı Sağdıç, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şube Başkanı Mehmet Sağdıç, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin...

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şube Başkanı Mehmet Sağdıç, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

MTTB Malatya Şube Başkanı Mehmet Sağdıç, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Sağdıç, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın her zaman gençlerin yanında olduğunu söyledi. Gürkan, "Çanakkale Ruhu ve Gençlik" adlı konferansımızda bizlere destek verdiği için bugün Başkan Gürkan'ı ziyaret ettik. Gürkan, her zaman gençlerin yanında yer alıyor, gençlerin milli ve manevi değerlere bağlı bir şekilde yetişmesi için destek veriyor" şeklinde konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman gençlerin yanında olmaya çalıştıklarını kaydetti. Gürkan, "Gençlerimiz, milli bir ruhun oluşturulup galeyana getirilmesi, bilincin oluşturulması ve geçmiş tarihimizdeki güzel bir sayfanın tekrar günümüze ve gelecek kuşaklara aktarılması noktasında güzel bir görev icra etti. Özellikle Çanakkale ruhunun Türk milletinin tüm fertlerine, gençlerine, çocuklarına iyi bir şekilde öğretilmesi, konunun sürekli zinde tutulması hepimizin en başta gelen görevidir. Bu anlamda MTTB yönetim kurulu ve Başkanı bu görevi yaparken hakikaten Malatya'da güzel bir heyecan uyandırdı. Bundan böyle bu tür çalışmalarda hep yanınızda olacağımızı da ifade etmek istiyorum" diye konuştu.