Müftü Uzunca’dan Başkan Karakullukçu’ya Ziyaret

Müftü Uzunca’dan Başkan Karakullukçu’ya Ziyaret

Arifiye İlçe Müftüsü Mehmet Uzunca, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu makamında ziyaret etti.

Arifiye İlçe Müftüsü Mehmet Uzunca, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu makamında ziyaret etti.

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla, Arifiye İlçe Müftülüğünce Arifiyeli vatandaşlara kırmızı gül dağıtıldı. Etkinlikler kapsamında Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu makamında ziyaret eden Mehmet Uzunca, Başkana sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammet (S.A.V) "i simgeleyen kırmızı gül takdim etti. Arifiye Müftüsü Mehmet Uzunca ziyarette yaptığı açıklamada, "İçinde bulunduğumuz Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla, çeşitli etkinlikler düzenleyerek Hz. Peygamberi hatırlatmak, O'nun güzel ahlakını ve örnek yaşantısını vatandaşlara anlatarak, toplumdaki sevgi, saygı, kardeşlik ve hoşgörüyü pekiştirmeyi amaçlıyoruz. Hz. Peygamberimiz Hz. Muhammet (S.A.V) bütün alemlere rahmet olarak gönderilmiş bir peygamberdir. O'nun örnek ahlakı bütün insanlığın ihtiyacı olan tüm güzellikleri içermektedir. Bu gün millet olarak birliğe, bütünlüğe, kardeşlik ve dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Eğer biz, Yaratılanı Yaratan ötürü seversek, yani birbirimizi Allah (c.c) için seversek, İç ve dış düşmanların kurdukları tuzaklar da bozulur. Bizi birbirimize düşüremez, kırdıramazlar. Toplumumuzda sudan sebeplerle cinayet işlenmez, insanların ırz ve namuslarına göz dikilmez. Toplumumuzda, yeniden barış ve kardeşlik havası yaşanır, adeta baharı yaşarız. İçinde bulunduğumuz mübarek Recep ayı yüzü hürmetine, milletimizin yaşadığı bu kötü günlerin son bulmasını Yüce Allah'tan (c.c) niyaz ediyorum" diye konuştu.

Başkan İsmail Karakullukçu da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Arifiye İlçe Müftüsü Mehmet Uzunca'ya teşekkür ederim. En kalbi duygularımla hocamızın dualarına "Amin" diyorum. Aziz milletimizin çektiği sıkıntıların bir an önce son bulmasını, kahraman güvenlik güçlerimizden vatan uğruna şehit olan kardeşlerimize Allah'tan (c.c) rahmet, geride kalan acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum" dedi.