Müge Anlı iş başında ! Gülümser Bulut cinayetinde seri katil şüphesi

Güncelleme:

İzmir'de çekyatın içinde cesedi kefene sarılı halde bulunan Gülümser Bulut'un ölümüyle ilgili seri katil şüphesi gündeme geldi. 20 yıl önce de aynı şekilde ölü bulunan Nilgün Kırlı ile Gülümser Bulut'un aynı kişi tarafından öldürülmüş olabileceği düşünülüyor.

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert'te masaya yatırılan Gülümser Bulut cinayeti ile ilgili son gelişmeler şoke etti.

Geçen yıl cesedi çekyatın içinde kefenlenmiş olarak bulunun Gülümser Bulut cinayetinde sır perdesi hala aralanamadı. Bulut'un öldürülme şekli, 20 yıl önce patronunun cesedini bohça yapan Yunus Kahraman'ın seri katil olabilme ihtimali üzerinde duruluyor.

2 CİNAYET 1 KAYIP
Müge Anlı canlı yayında, "Biz aslında Gülümser Bulut cinayetinde 1 kayıp ve iki cinayeti konuşmak durumundayız. Hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. 1999 yılında işlenen bir cinayet var. Daha sonra 2018 yılındaişlenen bir cinayet var. Birbiriyle birebir örtüşüyor. Arada da yine İzmir Karabağlar'da 45 yaşındaki Özlem Akusta'nın kaybı var. O da yine 2018'de ve üçünün de yanında hep aynı kişiden bahsediyoruz." diyerek konuyu farklı bir boyuta taşıdı.

CESEDİNİ BOHÇA YAPIP SAKLAMIŞTI
Yunus Kahraman'ın yıllar önce yanında çalıştığı ancak daha sonra hırsızlıktan dolayı işten çıkardığı patronu Nilgün Kırlı'yı öldürdükten sonra cesedi bohça yapıp balkona çıkardığı detayları işlendi. Katil Yunus Kahraman'ın en yakın arkadaşı olan aynı zamanda Nilgün Kırlı'nın erkek kardeşi Volkan Kırlı, Gülümser Bulut'un da benzer şekilde öldürülmesine dikkat çekti. Ablası vahşice katledilen Volkan Kırlı'nın, yakın arkadaşıYunus Kahraman'ın cinayetten sonra çok soğukkanlı davrandığına da vurgu yaptı.

KAYIP KADINI SON GÖREN DE AYNI KİŞİ
Programda 2 yıldır kayıp olan ve cesedine dahi bulunmayan 45 yaşındaki Özlem Akusta'nın son görüştüğü kişinin Yunus Kahraman olması ise seri katil olma ihtimalini güçlendirdi.