Muğla'da 4,3 büyüklüğünde deprem

Muğla'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Güncelleme:

Muğla'nın Ula ilçesinde saat 13.09'te 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 13.09'da Ula ilçesinde 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Yerin 7 kilometre altında meydana gelen deprem, Muğla'nın Ula, Köyceğiz ve Menteşe ilçelerinde hissedildi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

Ula'nın kırsal Karabörtlen Mahallesi Muhtarı Gürkan Bozoğlu, "Depremi hissettik. Ancak, endişe edilecek bir durum yok. Kısa bir panik yaşandı. Evlerinden dışarı çıkanlar oldu. Ancak, kısa bir süre sonra herkes tekrar evlerine döndü" dedi.

Muğla'da 4,3 büyüklüğünde deprem - Resim : 1

DEPREM ANI, MARKETİN GÜVENLİK KAMERASINDA
Muğla'da meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremin, zincir marketin şubesinde hissedildiği anlar, güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, sarsıntıyı hisseden bazı müşteri ile market çalışanlarının panikle kaçıştığı ve raflardaki ürünlerin yere düştüğü anlar yer aldı. Marketteki çiftin korkuyla birbirine sarıldığı an da kameraya yansıdı.

Muğla'da 4,3 büyüklüğünde deprem - Resim : 2

Elazığ'da 4.2 büyüklüğünde depremElazığ'da 4.2 büyüklüğünde deprem

 

Seçiniz...