Muhtar Adayı Yeşilyurt Destek İstedi...

Muhtar Adayı Yeşilyurt Destek İstedi...

Ardahan Karagöl Mahallesi muhtarlığını 4 dönemdir yapan Alim Yeşilyurt, ’’Muhtar adayları seçim çalışmalarında seçmenlerine vaat ve beyanları verirken dikkatli olmalıdırlar’’ dedi.

- Ardahan Karagöl Mahallesi muhtarlığını 4 dönemdir yapan Alim Yeşilyurt, ’’Muhtar adayları seçim çalışmalarında seçmenlerine vaat ve beyanları verirken dikkatli olmalıdırlar’’ dedi.

Karagöl mahallesinde yeniden aday olan Alim Yeşilyurt yaptığı açıklamada, "30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerde muhtar adayı olan arkadaşların seçim çalışmalarında seçmenlerine Milletvekili ve Belediye Başkan adaylarının verdikleri vaat ve beyanların aynısını vermekten kaçınmaları gerekir. Çünkü muhtarların yetkileri bellidir" diye konuştu.

Yeşilyurt,daha sonra şunları kaydetti; ’’Mahalle muhtarlarının en büyük görevlerinden biri Devletine olan bağlılığını gösterip mahallenin güvenini ve huzurunu sağlayarak kardeşçe yaşanmasını sağlamaktır. Ben bunu muhtarlık görevini yaptığım 4 dönemde hep başardım. Kendi mahallemde hiç kimseye ayrım yapmadım. Karagöl mahallesinde yaşayan fakirleri tespit edip her ay evlerini dolaşarak sorunları ile bizzat ilgilendim. Yapamadığım ve aşamadığım sorunları her zaman ilgili makamlara ileterek sorunların çözümünde gayret gösterdim. Hiçbir zaman Ardahan halkının ve mahalle halkının yüzüne bakamayacak davranışlarda bulunmadım. Halkıma her zaman hizmet edip onlara layık olmaya çalıştım. Ardahan halkına daha çok hizmet vermek için hem muhtarlık görevini yürüttüm hem de sivil toplum kuruluşları olan Ticaret Odası, Ziraat odası yönetimlerinde ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde görev alarak halkıma hizmetler sundum.’’

Muhtar adayı Yeşilyurt, Karagöl mahallesine yapılan yatırımların kendi döneminde yapıldığını belirterek şunları kaydetti: ’’seçildiğim ilk dönemde Karagöl mahallesinin alt yapısı ve üst yapısı yetersizdi. Mahallenin bu sorunlarının giderilmesi noktasında görevim süresince ilgili kurumlarla görüşerek çözüm noktasında gerekli çalışmaların yapılmasını sağladım.’’

Yeşilyurt, mahallemi ve halkımı çok sevdiğim için daha çok hizmet vermek adına mahalle halkının ısrarını kırmayıp yeniden aday olduğunu söyleyerek, ’’Mahalle halkından ve seçmenlerimden bana sahip çıkıp 30 Mart’ta yapılacak muhtarlık seçimlerinde bana destek vermelerini istiyorum’’ dedi.