MyLovelyFace İstanbul'da cilt bakımı

MyLovelyFace İstanbul'da cilt bakımı
Güncelleme:

İstanbul modern dünyanın medikal turizm başkenti haline geldi, dersek doğru bir tespitte bulunmuş oluruz. Sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak güzel bir görünüm, ruh ve beden sağlığı açısından önemli bir unsurdur.

Genetik olarak şanslı olmak bile sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olsak bile, bunu zamanla kaybederiz. Cilt formunu korumak sadece rutin cilt bakımı ile mümkündür.  Cilt bakımının amacı cilde oksijen sağlamak, parlaklık, canlılık ve tazelik vermek ve toksinleri gidermektir. Uzman estetisyenler sayesinde en iyi cilt bakımına sahip olabileceğiniz yerlerden biride İstanbul'dur.   İstanbul her sektörde çok gelişti ve Harbiye cilt bakımında en iyiler arasında yer alıyor.

Cilt Bakım Süreci

Cilt bakımı 1,5-2 saat süren bir uygulamadır. Cilt bakım uygulamasında cildin ihtiyaçlarını belirlemek için cildin tam bir analizi sağlanır.

Cilt yağı, makyaj artıkları, sebum gibi faktörleri gidererek yoğun bir bitkisel temizleyici ve peeling yöntemi ile sağlıklı cilde sahip olmanız mümkündür.

Nazik bir peeling işlemi ile cilt ölü hücrelerden temizlenir. Gerekli cihaz ve natural ürünler ile cilt yumuşatılır ve cildin gözenekleri açılır.

Siyah noktalar ciltten temizlendikten sonra cilde derin dezenfeksiyon uygulanır. Besleyici ve nemlendirici bir bakımın olmazsa olmazı yüz masajıdır. Cilt tipine uygun besleyici maskesi avantaj sağlar.

Profesyonel Cilt Bakımının Avantajları

  • Akne, siyah göz ve akne problemlerinin giderilmesi,
  • Akne tedavisi,
  • Yaşlanma belirtilerini geciktirmek,
  • Radyo Frekans Cihazı uygulaması ile kolajen üretiminin artırılması,
  • Gözeneklerin küçültülmesi,
  • Kuru cilt, donukluk, yağlı cilt probleminin giderilmesi,
  • Ciltte renk tonu uyuşmazlığının giderilmesi,
  • Leke tedavisi,
  • Komedon tedavisi,
  • Kırışıklık Tedavisi,

Cilt Bakımının Önemi

Cildimiz korumamız gereken bir organdır. Sağlıklı, genç bir cilde sahip olmak istiyorsak, cilt bakımını aksatmamalıyız. Aksine 3-4 haftada bir profesyonel cilt bakımı yapmalıyız. Cilt ayda bir kendini yeniler ve ölü hücreler cildin dış yüzeyine itilerek gözeneklerin tıkanmasını sağlar. Tıkanmış gözenekler cildin ihtiyacı olan oksijeni karşılamamasına, lekelenmesine ve donukluğuna neden olur. Canlılığını ve parlaklığını kaybederek yaşlanma süreci hızlanır.  Cilt bakımı tüm bunları önler ve çok güzel bir cilt sağlar.

Cilt Bakım Fiyatları

Güzellik merkezi cilt bakım fiyatları 150 Türk lirasından başlayan servis yoğunluğuna ve cildinizin durumuna göre almanız gereken terapiye göre 1500 Türk lirasına kadar çıkabilmektedir.  Fiyatlar, yapılacak bakımın detaylarına bağlı olarak büyük ölçüde değişebilir. Bu nedenle, fiyat almak için güzellik merkezi ile iletişime geçmek çok daha doğru olacaktır.

My Lovely Face İstanbul Harbiye seyahatinizde cilt bakımı yapın! Sağlıklı cilt sağlıklı organların habercisidir. 

Cilt Bakımında Kullanılan Cihazlar

Plazma Pen

Skar, skar dokusu tedavisinde, leke tedavisinde ve bazı lezyonların giderilmesinde kullanılabilir. Göz kapağı fazlalığı olanlarda fazla deriyi iz bırakmadan tedavi edebilir. Uygulamaya ve kişiye göre 5-30 dakika arasında olup lokal anestezi kremlerle yapılabilir.

Tedavide vücut kendini onarır.  O sebeple kırışıklıklar üzerinde de çalışılabilir.          

Plazma kalemi tedavisinin yardımıyla göz altı kırışıklıklarınızla nasıl mücadele edebileceğiniz konusunda size adil bir fikir verdiğini umuyoruz. Yüzdeki en yaygın cilt problemlerinden birini ortadan kaldırmak için ameliyatsız bir sistem her zaman tercih etmek isteyeceğiniz bir yöntemdir. Bu ultra modern teknik, kategorideki en iyi seçeneklerden biridir.

Bu tedavi ile düzeltilebilecek en yaygın cilt sorunlarından bazıları şunlardır:

  • Göz altı kırışıklıkları
  • göz kapağı kırışıklıkları
  • Çene çizgisi kırışıklıkları
  • Boyun kırışıklıkları
  • Dudakların üstündeki kırışıklıklar
  • Seboreik keratoz
  • Yaşlılık lekeleri

Radyo Frekans Cihazı

Bu tedavide, cildinizin dermis adı verilen derin tabakasını ısıtmak için düşük enerjili akım kullanır. Cilt üstünde ısı sarkan cilt belirtilerini ve kırışıklık iyileştirmeye yardımcı olmak için kolajen üretimini uyarır. Titreşimli başlıklar ile lifting etkisi ile yüz ovali yukarı kalkar.  Araştırmalar, RF tedavisinin genellikle güvenli olduğunu ve hafif veya orta derecede yaşlanma belirtilerini tedavi etmede etkili olabileceğini göstermektedir.

Radyo Frekans Cihazı nedir?

Radyo Frekansı Tedavileri veya tedavisi, günümüzde mevcut olan en popüler invaziv olmayan cilt sıkılaştırma prosedürlerinden biridir. Temel olarak cildinizin dermis olarak bilinen en derin tabakasını ısıtmak için enerji dalgalarının uygulanmasını içerir.

 İşlem sırasında üretilen ısı, kolajen üretimini uyarmaya yardımcı olur. Kolajen nedir, soruyorsun? Vücudunuzdaki ana yapısal proteindir. Cildinizin çerçevesini oluşturmaya yardımcı olur ve ona ihtiyaç duyduğu sıkılığı verir.

 Deri dışında kemik, kıkırdak, bağ ve tendonlarda da görülür; yani vücudunuzdaki hemen hemen her bağ dokusunda bulunur.

 Size sıkı ve genç bir cilt veren kolajen varlığıdır. Ancak yaşlandıkça kolajen üretimi azalır. Bu, kırışıklıklara, cilt sarkmasına ve diğer cilt esnekliklerine yol açar. Genellikle, 40 yaşına geldiğinizde ve bazı durumlarda 30'ların ortalarında bile kolajen tükenmeye başlar.

 Radyo Frekans Tedavileri 2001 yılından beri kullanılmaktadır ve son yirmi yıldır olumlu sonuçlar vermiştir, bu yüzden kozmetik endüstrisinde bu kadar çok talep görmektedir.

 Her ne kadar hepsi invaziv olmayan cilt sıkılaştırma prosedürleri olduğu için birçok kişi LED ve lazer tedavileri ile aynı kategoriye koysa da Radyo Frekans Tedavileri ile bunlar arasında çeşitli farklılıklar vardır.

 Birincil fark, ısı uygulamasında yatmaktadır. LED ve lazer tedavileri ısı üretmek için ışık kaynaklarına güvenirken, radyo frekansı uygulamaları ısı üretmek için elektrik enerjisine bağımlıdır.

Dermapen

Cildinizin sağlığına ve görünümüne hitap eden Dermapen Microneedling, doğal Kolajen üretimini hızlandıran ve yara izi olmayan iyileşmeyi teşvik eden devrim niteliğinde bir cilt tedavisidir. Adından da anlaşılıyor ki, cildinizi kaldırmak, sıkılaştırmak ve gençleştirmek için kullanılan fraksiyonel bir mikroneedling cihazı olan Dermapenin yardımıyla yapılır.

Dermapen mikroneedling'in iki yönü, dermatoloji dünyasındaki diğer benzer tedavilerden sıyrılmalarına yardımcı olur. Her şeyden önce, burun, dudak ve göz çevresindeki çatlaklar gibi yüzün çeşitli ulaşılması zor bölgelerine ulaşabilir. İkincisi, diğer cilt tedavilerinin çoğundan farklı olarak, cildinize minimum yan etki getirir.

Bu tedavide eski skar dokularınız parçalanır ve çoğalma için yeni cilt hücreleri uyarılır. Bu, doku katmanınızda kolajen ve elastin oluşturulmasıyla sonuçlanır, her ikisi de pürüzsüz, esnek ciltten sorumludur. Ayrıca, cildinizin genel parıltısına katkıda bulunan kan akışını da iyileştirir.

Dermapen Microneedling'in faydaları çok fazladır. Bu yeni çağ teknolojisi ile çözülebilecek çeşitli cilt sorunlarına bir göz atın.

  • Kırışıklık
  • Akne
  • Koyu lekeler
  • Sivilce izleri
  • Travma izleri
  • Cerrahi izler
  • Keloid izleri
  • İnce çizgiler
  • Genişlemiş gözenekler
  • Pigmentasyon
  • Çatlak
  • Kaz ayakları
  • Koyu halkalar

Bu cilt tedavisi, cildinizi daha pürüzsüz ve sıkı hale getirdiğinden, tüm sürecin sonunda daha genç görünümlü bir cilt elde etmenize yardımcı olur, böylece yüzünüze ışıltı katar.

Randevu Almak için: https://www.instagram.com/mylovelyfaceistanbul/?utm_medium=copy_link

Etiketler advertorial