Narkotik operasyonunda polise traş olurken yakalandı

Güncelleme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beykoz’da birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün yanı sıra çok sayıda sivil ekip destek verdi.

 Narkotik operasyonunda polise traş olurken yakalandı - Resim : 1
Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden hareket eden ekipler operasyon yapılacak adreslere doğru yola çıktı.

Narkotik operasyonunda polise traş olurken yakalandı - Resim : 2

 Beykoz, İncirköy Mahallesi'nde bulunan bir apartman dairesine ekipler özel tim yardımıyla girdi. Girilen adreste şüpheli şahıs üzerine arama yapıldı. Adreste yapılan aramalara özel eğitimli köpeklerinde destek verdiği görüldü.

Operasyon sırasında bir şüheli traş olurken polise yakalandı. Bu şekilde görüntülenmek istemeyen adam fotoğrafının çekilmesine tepki gösterdi. 

Narkotik operasyonunda polise traş olurken yakalandı - Resim : 3

HACIHÜSREV'DEKİ BASKINDA DA TRAJİKOMİK GÖRÜNTÜLER YAŞANMIŞTI

İstanbul polisinin 4 yıl önce Hacıhüsrev'de bir eve yaptığı baskın sırasında da ilginç ve bir o kadar da komik anlar yaşanmıştı.

Uyuşturucu satıldığından şüphenilen eve girmek isteyen polis çelik kapı engeliyle karşılamıştı. Koçbaşıyla kapı kırılmaya çalışılırken bir genç cama çıkmış ve polislere ''okuyorum ben ya'' diye bağırmıştı. 

İHA