Naturel festivaline bekliyoruz

Naturel festivaline bekliyoruz

Doğayı ve doğalı sevenler, NATUREL festivalinde buluşuyor.

Türkiye’de doğal ve sağlıklı yaşam konusunda toplumsal bilincin oluşması ve tüketici alışkanlıklarının yerleşmesine öncülük eden NATUREL Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali, 12-15 Aralık 2013, Perşembe-Pazar günleri arasında Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi’nde yirmi yedinci defa gerçekleştiriliyor.

Karizma Koçluk olarak 12-13-14-15 Aralık\'ta NATUREL Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivalinde F17 standında sizleri bekliyoruz! Dört gün boyunca standımızda olanların dışında 14 Aralık Cumartesi , 12:30-13:30 arası \'\'BİR\'e Doğru İnsanın Bütünsel Yolculuğu\'\' adlı bir etkinliğimiz de yer alacak. Etkinliğimizin teması BİR\'e yolculuğun bütünselliği.. İçsel liderlikle gidilen yolda \'\'BASİTÇE KABUL\'\' ün zihinden başlayan evreleri.

Gözlemlemek, gözlemlediğimizi aktif imgelem ile biçimlendirmek ve biçimlendirdiğimizi kalben şifalandırarak içselleştirmek. meditasyonlarla taçlandırılmış bir giriş kapısı.. Karizma Koçluk çözüm ortaklarıyla birlikte katıldığımız fuarda standımızda sizi bekleyenler:

Zihinden başlayan \'\'İçsel Liderlik\'\' Yolculuğunun İpuçları! Basitçe kabul ne demek! Rüyalarınızı anlamlandırmak ve merak ettiğiniz semboller! Şİfalı taşlarla tanışmak ve kendi taşınız hangisi seçmenize yardımcı olalım! Reiki ile kendi enerjinizi nasıl yönetebilirsiniz! İş yaşamında stresi yönetmek!

Meditasyon CDleri Festivale, Kurucu Eğitmenimiz Arzu Toygür Yılmaz, Çözüm Ortaklarımız Reiki Master ve Bilinçaltı Dönüşüm Uzmanı Müjde Apay Özdemir ve Rüyalarla Mümkünlere Aracılık Eden Zeynep Felix Ergen Pekmen katılacaklardır.