NAZİLLİ’DE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ SEMİNERİ

NAZİLLİ’DE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ SEMİNERİ

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kişisel Gelişim Topluluğu, Nazilli’deki yüksek öğrenim gençliğine yönelik ‘Kişisel Gelişim Eğitimi’ konulu eğitim semineri düzenledi.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kişisel Gelişim Topluluğu, Nazilli’deki yüksek öğrenim gençliğine yönelik ‘Kişisel Gelişim Eğitimi’ konulu eğitim semineri düzenledi.

Öğrencilerin iş kariyerlerini artırmak için oluşturulan Kişisel Gelişim Topluluğu Nazilli’de eğitim gören üniversite öğrencileri için uzmanlar aracılığıyla kişisel gelişimlerini artırmaya başladılar.

Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonunda topluluğun etkinliği kapsamında düzenlenen Avrupa Birliği ve Rheinland Privatschule’nin finansörlüğünü üstlendiği Kişisel Gelişim Seminerine katılan yaklaşık 400 öğrenci seminer sonunda aldıkları sertifika ile Almanya ve yurt içinde değişik üniversitelerde eğitim görme şansı da yakaladı. Seminere konuşmacı olarak katılan Avrupa Birliği, Almanya Üniversiteleri Türkiye Kabul Başkanı Doç. Dr. Ali İlseven, Kişisel gelişim, NLP (Beyin Dili Kodlaması), takım çalışması, beden dili, motivasyon, imaj ve satış, ekip ve performans, stres yönetimi konularında seminer verdi. İlseven, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı. İki bölüm halinde verilen seminer sonrasında anlatılanlar öğrencilere CD'ye aktarılmış şekilde dağıtıldı. Seminere katılan öğrencilere, uluslararası geçerliliğe sahip sertifika, maliyeti karşılığında verildi.

Seminer hakkında açıklama yapan ADÜ Kişisel Gelişim Topluluğu Danışmanı Yrd. Doç.Dr. Mustafa Doğaner “Düzenlenen seminerimiz, merkezi Almanya’da olan Rheinland Privatschule’nin kendi bünyesinde maliyetini AB kapsamında karşıladığı bir eğitim projesidir. Kişisel Gelişim Topluluğu olarak Nazilli’deki yüksek öğrenim gençliğine, verimli ders çalışma, sınav başarılarını artırma, moral ve motivasyonlarını sağlanmaları için düzenlenmiş bir eğitim semineridir. Öğrencilerimize dünyanın çeşitli ülkelerinde eğitim ve iş fırsatı yakalamalarını sağlamak için yıl boyunca eğitim ve kariyer edinme çalışmalarını sürdürüyoruz. Topluluk başkanı öğrenci Emrah Sofuoğlu öncülüğünde gerçekleştirdiğimiz seminer ile tüm öğrencilerimiz kişisel gelişimlerini artırarak eğitim ve eğitim sonrası kariyer edinme şansını artırıyor. Ücretsiz düzenlenen bu seminerde, öğrencilerimiz Almanya Eğitim ISO 9001-2008 Kalite standartı belgesi almaya da hak kazanıyorlar. Uluslar arası geçerliliği olan bu sertifika sadece maliyetine verilmektedir. Kar amacı güdülmeyen bu seminerin zaten sponsorluğu AB ve Rheinland Privatschule’dir. Ayrıca MYO ve çevre ilçelerdeki diğer yüksek okul öğrencilerimiz Rheinland Privatschule tarafından geliştirilen proje ile yurt dışında dikey geçiş sınavına girmeden Alman devlet üniversitelerinde eğitim görme imkânı da kazanmış oldular” dedi.

KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERLERİ DEVAM EDECEK

Seminer hakkında bilgiler veren ADÜ Kişisel Gelişim Topluluğu Başkanı Emrah Sofuoğlu ise; “ADÜ Kişisel Gelişim Topluluğu olarak hedef çıtamız daima en yüksektedir. Amacımız kişisel gelişim üzerine eğitim seminerleri, konferanslar, paneller, münazaralar hatta tiyatro oyunları düzenleyerek İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri olarak neler yapabileceğimizin farkına varmak, zararlı gelecek kaygılarından arınmak ve üniversite sonrası bizi bekleyen hayata bir adım önde başlamaktır. Yapmış olduğumuz faaliyetler de amacımıza ulaşma yönünde ne kadar samimi olduğumuzu göstermektedir. Yapılan bütün etkinliklerde bizden desteğini ve emeğini esirgemeyen topluluk danışmanımız Yrd. Doç. Dr Mustafa Doğaner’e, üniversite yönetimine ve özellikle de öğrenci arkadaşlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Eğitim sonunda Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yrd. Neval Genç tarafından, konuşmacı olarak katılan Doç.Dr.Ali İlseven’e teşekkür belgesi verildi.

NAZİLLİ’DE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ SEMİNERİ

NAZİLLİ’DE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ SEMİNERİ

NAZİLLİ’DE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ SEMİNERİ