Nestlé Pure Life'tan, büyük maratona destek

Nestlé Pure Life'tan, büyük maratona destek

Sporu evrenselleştirmek ve İstanbul'u dünyanın önemli spor merkezlerinden biri yapmak hedefiyle gerçekleştirilen büyük maratonda geri sayım başladı.

16 Kasım tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ve Spor A.Ş.nin koordinasyonunda gerçekleşecek Vodafone 36. Istanbul Maratonu'nda Nestlé Pure Life, sporseverlere su desteği verecek.
 
Su içmenin, hareket etmenin ve sağlıklı beslenmenin önemi konusunda kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla çalışmalar yürüten Nestlé Pure Life, İstanbul'un simgesi haline gelen maratonda sporseverlerle buluşuyor. \"Obeziteye Karşı Hareket Zamanı\" Projesi ile 2013 yılından bu yana Türkiye'nin birçok ilinde bilinçlendirme çalışmaları yapan Nestlé Pure Life, gerek maratona gerekse halk yürüyüşüne katılanların su ihtiyacını karşılayarak sağlıklı yaşamın önemini bir kere daha vurgulayacak.

Sağlıklı bir yaşam için günde en az 8 bardak su içmek gerektiği mesajını her fırsatta kamuoyu ile paylaşan Nestlé Pure Life, parkur üzerinde kurulacak belirli noktalardan katılımcılara ücretsiz su dağıtacak. Nestlé Pure Life ayrıca 13-15 Kasım tarihleri arasında Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek Maraton Fuarı’nda da standıyla yer alacak.