Netflix'in ''Pera Palas'ta Gece Yarısı'' paylaşımı tepki çekti

Netflix'in ''Pera Palas'ta Gece Yarısı'' paylaşımı tepki çekti
Güncelleme:

Netflix Türkiye, 2022'den 1919 yılına giderek Mustafa Kemal Atatürk'e düzenlenen bir komployu engellemeye çalışan bir gencin maceralarını anlatan ''Pera Palas'ta Gece Yarısı'' dizisinin fragmanını yayınladı. Fragmandaki bir sahne tartışmaları da beraberinde getirdi.

Netflix Türkiye, 3 Mart’ta izleyicilerle buluşacak yeni yapımı “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinin ilk fragmanını Twitter hesabından yayımladı.

Netflix Türkiye, 2022’den 1919 yılına giderek Atatürk’e düzenlenen bir komployu engellemeye çalışan bir gencin maceralarının anlatıldığı yeni dizisinin fragmanı için “Kendini 1919’da bulmak… Keşke benim de başıma gelse” deyince tepkilere neden oldu.

Sosyal medyada o tweet “İşgal İstanbulu’na özlem” diye yorumlandı. 

Netflix Türkiye, 3 Mart’ta izleyicilerle buluşacak yeni yapımı “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinin ilk fragmanını Twitter hesabından yayımladı. Dijital platform, yeni dizisinin fragmanının yer aldığı paylaşımın altına gelen bir yoruma “Kendini 1919’da bulmak… Keşke benim de başıma gelse” yanıtını işler karıştı.

Netflix Türkiye hesabından atılan bu yanıt mesajı, sosyal medyada Netflix’in “işgal altındaki İstanbul’u arzu ettiği” şeklinde yorumlanınca, sosyal medyada tepki aldı.

Netflix'in ''Pera Palas'ta Gece Yarısı'' paylaşımı tepki çekti - Resim : 1