O AVM satıldı

O AVM satıldı

2010 yılında açılan Starcity AVM satıldı.

2010’da açılan ve 2 yıldır satışı gündemde olan Ülker ve Boyner Aileleri`nin ortak olduğu Starcity AVM satıldı.

2010’da açılan ve 2 yıldır satışı gündemde olan Ülker ve Boyner Aileleri'nin ortak olduğu Starcity AVM satıldı. Habertürk'ten Esin Evran'ın haberinde şu ifadelere yer verildi: "Yıldız Holding’in, ana işler dışında kalan kategorileri elden çıkarma stratejisinin bir başka yeni gelişmesi de İstanbul Yenibosna’daki alışveriş merkezi Starcity’nin satışı. Yenibosna’da Boyner’e ait Altınyıldız fabrikasının arazisinde inşa edilen ve 2010’da açılan Starcity’nin satışı 2 yıldır gündemdeydi.

Starcity yüzde 60 Ülker, yüzde 40 Boyner ortaklığı ile kurulan başarılı bir alış- veriş merkezi. Ancak Murat Ülker, bir süre önce Akasya AVM’deki hisselerini de elden çıkmıştı. Önceki akşamki sohbette Murat Bey, 7 Mayıs Cumartesi günü bir potansiyel alıcı ile görüşeceklerini söyledi. Hafta sonlarını genellikle marketleri gezip ürünlerin raf düzenlemelerini kontrol ederek geçiren Murat Ülker, bu konuyu görüşmek için “Cumartesi ofisteyim, gelin konuşalım” demiş.

MURAT BEY İLE GÖRÜŞEN İSİM NAİL GENÇOĞLU

Ana iş kolu olmaması bir yana Murat Bey AVM işini heyecansız buluyor. “Bana göre değil, çok sakin bir iş. Kiralayıp oturuyorsun. Yeni ürün geliştirme yok, bir hareket yok” diyor. Dünkü görüşmenin anlaşmayla sonuçlandığını öğrendik. Murat Bey ile görüşen isim de Gençoğlu Grup’tan Nail Gençoğlu."