O isim CHP'den adaylığını açıkladı

O isim CHP'den adaylığını açıkladı
Güncelleme:

Mart 2019 Yerel seçimlerinde Sözcü muhabiri gazeteci Gökmen Ulu, CHP'den aday adayı olacağını açıkladı.

Mart 2019 Yerel seçimleri yaklaşırken Sözcü muhabiri gazeteci Gökmen Ulu da Cumhuriyet Halk Partisi’nden Dikili Belediye Başkan aday adayı olacağını açıkladı.

Gökmen Ulu yaptığı açıklamada; “Herkesin bildiği gibi benim doğup büyüdüğüm, yetiştiğim ve hiç kopmadığım memleketim İzmir'in Dikili İlçesi. Ata toprağım. Güzel insanların yerleştiği aydın bir toplum yapısını barındırıyor. Halkımızın uzun yıllardır süre gelen çok güçlü bir teveccühü var belediye Başkanlığı görevini üstlenmem konusunda. Cumhuriyet Halk Partisi tabanının tamamının yanı sıra toplumun tüm kesimlerinden de kuvvetli istek ve destek görüyorum. Rekor oyla kazanırız. Nitekim bu anketlerde de net olarak görülecektir. Gereken her kademeyle yaptığım geniş istişareler sonunda karar verdim. Dikili Belediye Başkanlığı için aday adayıyım” dedi.

ATATÜRK MEYDANI'NDA AÇIKLAYACAK

Gökmen Ulu açıklamasında ayrıca; “Memleketimin sokaklarını, mahallelerini, köylerini, dağlarını, insanını ve toplum yapısını çok iyi tanıyorum. Dününü ve bugününü çok iyi biliyorum. Sorunlarına ve çözüm yollarına vakıfım. Halkımız ile yürek yüreğe olarak, nitelikli bir kadroyla, ortak akla ve bilime dayalı yönetim anlayışıyla sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini, çağdaş örneklerini sergileriz. Dikili'yi bir model kent yaparız. Tüm kalbimle inanıyorum, her şey çok güzel olacak. Aday adaylığı başvurusunu Perşembe günü yapacağım.18 Ekim Perşembe Günü saat 13.00'te Dikili'nin bütün renklerini Atatürk Meydanı'na bekliyorum. Seçim sürecinin de demokrasi şölenine dönüşmesini, demokratik yarışın centilmence geçmesini bekliyorum. Herkese, Dikili'ye, İzmir'e ve Türkiye'ye hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Sözcü