Öğrenci Velisinden Örnek Davranış

Öğrenci Velisinden Örnek Davranış

Osmaniye'nin Düziçi İlçesine bağlı Atalan Beldesinde bulunan Atalan İlkokulu-Ortaokulu velilerinden Serap-İbrahim Karaçoban çifti örnek bir davranış...

Osmaniye'nin Düziçi İlçesine bağlı Atalan Beldesinde bulunan Atalan İlkokulu-Ortaokulu velilerinden Serap-İbrahim Karaçoban çifti örnek bir davranış göstererek, Atalan İlkokul-Ortaokuluna zemin temizleme ve yıkama makinası hediye ettiler.

Serap -İbrahim Karaçoban çifti, okula yaptıkları yardım için mutlu olduklarını belirterek, "Okulumuzda bütün öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve personellerimiz büyük bir gayret içindeler. Bizim de bu çorbada tuzumuz bulunsun istedik. Okulumuzun ihtiyacı ne varsa yardımcı olmak istediğimizi ilettik. Okul Müdürümüzde zemin temizleme makinasına ihtiyaç bulunduğunu söyledi. Eğitim Öğretimin birlikte yardımlaşma ile daha güzel oldu" dedi.

Atalan İlkokulu- Ortaokulu Müdürü Hüseyin Koç ise, "Eğitim üç ayak üzerine kurulduğunu, bu ayaklardan en önemlisinin velilerimiz. Burada çok güzel bir dayanışma, birliktelik örneği görmekte olduğumuzu ve velimize bu örnek davranışı için çok teşekkür ediyoruz." dedi.