Öğrencilerin yüzde 86’sı burslu okuyor!

Öğrencilerin yüzde 86’sı burslu okuyor!

Plato MYO, öğrencilerine sunduğu burs fırsatlarıyla öğrencilerine kolaylıklar sağlıyor, bu sayede öğrencilerinin % 86’sı burslu okuyor.

Her bölümde yer alan tam burslu kontenjanlar yanında % 50 ve % 25 burs da sunan Plato MYO, ilk 3 tercihinde Plato MYO’yu yazan öğrencilere de % 25 tercih bursu fırsatı sunuyor.

Plato’nun Uluslararası Standartlardaki Eğitimi, Tüm Türkiye’de 14 İlde 16 Kampüste, Tamamı % 100 ve % 50 Burslu!

“Uluslararası standartlarda uygulamalı mesleki eğitim senin şehrinde” sloganıyla mesleki eğitimi tüm Türkiye’ye yaymak için çalışan Plato MYO, bölgeler arası eğitim – öğretim farkını ortadan kaldırmak amacıyla Olgunlaşma Enstitüleri ile işbirliği yapıyor. Bu çerçevede farklı programlarını internete dayalı karma eğitim ile sunan Plato Meslek Yüksekokulu, öğrencilerin kendi şehirlerinde uygulamalı mesleki eğitim alarak Meslek Yüksekokulu diploması almalarına imkân sağlıyor. Bunu yaparken de, öğrencilerin tamamının % 100 veya % 50 bursla okuyabileceği kontenjanlarla bu imkanı sunuyor.

Meslek Lisesi Mezunlarına Özel: Alan Dışı Tercihe % 40 Burs!
Ayrıca İstanbul’daki Meslek Lisesi mezunlarına da özel bir kampanyayı bu yıl ilk kez başlatan Plato MYO, meslek lisesi mezunlarına alan dışı tercihlerinde % 40 burs veriyor. “2 yılda 2. Mesleğe sahip olma”yı teşvik etmek ve meslek lisesi mezunlarının donanımlarını daha da arttırmalarını teşvik etmek için bu kampanyayı yapan Plato MYO, meslek lisesi mezunlarının alan dışı tercihlerde YGS puanlarının düz liselerden daha düşük olması nedeniyle ortaya çıkan farkı da ortadan kaldırmış oluyor.

Mezunların % 90’ı Aktif
Bu imkânları değerlendiren Plato MYO öğrencilerinin % 50’si çalışıyor. Mezunlarının ise % 60’ı çalışırken, % 55’i DGS ile 4 yıllık lisans eğitimini tamamlıyor, % 25’i hem okuyup hem çalışıyor; yani tüm mezunların % 90’ı hayata erkenden atılmış ve dört elle tutunmuş durumda.

Türkiye’nin En Yaygın Meslek Yüksekokulu!
İstanbul’un kalbi tarihi yarımadada, Haliç’in kıyısındaki Balat’ta restore edilmiş tarihi binalardan oluşan samimi sokak kampüsünde, gelişmiş teknolojik altyapısı ile uygulamalı eğitim imkânı sunan Plato MYO, sektör deneyimi yüksek genç eğitmen kadrosu ile dikkat çekiyor. Balat dışında Altunizade (Sağlık Bölümleri ve Çocuk Gelişimi) ve Beyoğlu (Olgunlaşma Enstitüsü) ile İstanbul’da 3 kampüste, Türkiye çapında da 13 ilde Olgunlaşma Enstitüleri bünyesinde olmak üzere toplam 16 kampüste eğitim vererek Türkiye’nin en yaygın okulu unvanına sahip oluyor.