Oğuzlar Belediyesi’nden İftar

Oğuzlar Belediyesi’nden İftar

Çorum’un Oğuzlar Belediyesi tarafından geniş katılımlı iftar yemeği düzenlendi.

- Çorum’un Oğuzlar Belediyesi tarafından geniş katılımlı iftar yemeği düzenlendi.

Sahil Park tesislerinde düzenlenen yemeğe AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı, Oğuzlar Kaymakamı Halil İbrahim Çelik, Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık, AK Parti İl Başkan Vekili Rumi Bekiroğlu, AK Parti Oğuzlar İlçe Başkanı Abdurrahman Basmacı, AK Parti İskilip ilçe Başkanı Ali Koçkaya, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İftarda bir konuşma yapan Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık, 2004 yılında devraldıkları hizmet bayrağı ve emanetini en iyi şekilde koruyarak ilçe halkına layık olmaya çalıştıklarını söyledi. Milletin emanetine en ufak halel getirmediklerini dile getiren Başkan Uyanık, hizmet bayrağını daha üst seviyelere taşımak için bugüne kadar olduğunu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Göreve geldiği günden bugüne şeffaf, ilkeli, dürüst, hesap verilebilir bir yönetim sergilemenin ve onlarca başarılan projelerin onur ve gururunu yaşadıklarını dile getiren Uyanık, "Biz projelerimizi hayata tek tek geçirirken en büyük destekçimiz halkımız oldu. Göreve gelirken Oğuzlar'da dostluk ve sevgi yumağı oluşturacağız demiştik. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde kötülükler barınamaz ve başarıda kendiliğinden gelir. Biz bunu başardık. Enerjimizi işimiz ve projelerimize verdik. Hep ileriye baktık, yolumuzdaki engelleri kaldırdık, başımız dik, alnımız açık yolumuza devam ettik. Kişilerle uğraşmadık, projelere yöneldik, gelece projeksiyon tuttuk. Oğuzları dantel gibi örüp kanaviçe gibi işlemek istedik, bunda da başarıyı yakaladığımıza inanıyorum" dedi.

Oğuzların sahil kenti olacağını dile getiren Başkan uyanık, Obruk Barajı ile yeni yapılan Sahil Park ile ilçenin kısa sürede cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı ise, AK Parti iktidarı ile birlikte Oğuzlar’da güzel çalışmalara imza atıldığını söyledi. Bağcı, Belediye Başkanı Ali Uyanık’ın hayata geçirdiği projelerle ilçenin kabuğunu kırmaya başladığını belirtti. Bağcı, Sahil Park projesinin ise takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

Oğuzlar Kaymakamı Halil İbrahim Çelik ise, Belediye Başkanı Ali Uyanık’ın ilçeye çok güzel bir tesis kazandırdığını belirterek, tesisin kültürel ve turistik yönden bölgeye büyük katkılar sunacağını belirtti.

Bu önemli turizm tesisinin ilçenin tanıtılmasında büyük katkı sunacağını dile getiren Çelik, toplumun bütün kesimleri ile el ele vererek Oğuzlar’ı daha ileri taşıyacaklarını belirtti.

OĞUZLAR BELEDİYESİ’NDEN İFTAR

OĞUZLAR BELEDİYESİ’NDEN İFTAR

OĞUZLAR BELEDİYESİ’NDEN İFTAR

OĞUZLAR BELEDİYESİ’NDEN İFTAR

OĞUZLAR BELEDİYESİ’NDEN İFTAR